0 oy
302 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından
9 senelik evliyim eşimin ailesiyle benim ailem hiç bir araya gelmediler eşimin ailesi daha doğrusu anası istemiyo busefer gelecek oldular kaynana bir yüz asti tavır yaptı falan bende anneme gelmeyin dedim sonuçta istenmiyolar eşimde bunun farkında ama gelselerdi noolacak diyo şeytan diyo şuan karşımda sıkıver boğazını bana akıl verin bayanlar oğlum 18 aylık eğer küçük olmasa hiç yüzlerine bile bakmam hatta bu adamı bosarim

4 Cevaplar

+1 oy
(3,460 puan) tarafından
Bazen kadınlara o kadar kızıyorum ki ne ailesini ne kendilerini savunamadiklari için. Ailene gelme diyosun ama onlara ağzını açıp tek laf edemiyosun. O kadın istemiyo diye annene gelme diye nasıl dersin asla aklım almıyor, almicakta
(55 puan) tarafından
Haklısın ama sen kimin ne şartlarda yaşadığını bilemezsin Allah seni o noktaua yinede getirmesin benim ailemle aramdaki muhabbeti bilemezsin gelselerdi annesi bizimkilere laf etseydi noolacakti peki çekip gidebilecekmydm onlarla beni kabul edecekler miydi bilmeden lütfen yargılama kimseyi
(3,460 puan) tarafından
Böyle bi durumda yaşadığını gördüğü halde seni kabul etmeyen anne de gelmesin zaten o zaman haklısın
(55 puan) tarafından
İşte çok farklı çünkü anneminde yapabileceği bişey yok başta baba yok başkasıyla yasiyor
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Haklisin aslinda evlilik tek esle oynuyo iki tarafta birbirlerini arayıp saymalı 
(55 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın canım eşime ezdirmem kendimi ama ailesine bişey diyemiyom neden bilmiyorum korkudan değil ben istiyorum ki eşim beni savunsun korusuun ama yok
(22,057 puan) tarafından
Ay valla yeri gelicek onlarada ağzını acip diyecen canim dişli olursan kimse bisi diyemez boyle sessiz sakin görüyorlar temelli kuduruyolar
(55 puan) tarafından
Biseu denmiyoki canım hemen başlıyor ağlamaya ben nasıl büyüttüm sizi diyo eşime ozaman basliyolar bana
(22,057 puan) tarafından
Birlikmi oturoynyz
(55 puan) tarafından
Hayır birlikte değiliz çok şükür
0 oy
(232 puan) tarafından

Neden görüşmediler kaynanana ne batmış acaba ? 

Vallah benim ailemi görmek istemeyeni bende görmek istemem bu kadar basit 
(55 puan) tarafından
Beni istemediler kaçarak evlendim ben maalesef çok ama çok pişmanım keşke evlenmeseydim ama ele biseu gecmiyor
(232 puan) tarafından
Eşin ne diyor bu konuda
(55 puan) tarafından
Hicbisey demiyor
0 oy
tarafından
Birlik mi oturuyorsunuz canım 
(55 puan) tarafından
Ayyy çok şükür yok canım birlik otursak cinayet çıkar kesin
tarafından
O zaman kaynanana birşey yemek düşer o kim oluyorda karışır evine gelene saçmalama lütfen onun için aileni niye geri çeviriyorsun ben aynı evde oturuyorsunuz sandım kimse karışamaz senin evine yüz verme sakın
(55 puan) tarafından
Beraber oturmuyrz gelincek ev de benimki değil zaten eşim Bolulu ama ben Zonguldak'ta oturyrm benim ailem burayı hiç görmedi buraya gelmek istediler benim evime karıştırmam zaten laf ediyor yine ama susuyorum tabiiki ozaman aileme gelmeyin falan demem

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 953 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 300 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenurr1 (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
14 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 272 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Funda6363 (261 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,601 soru

24,060,946 cevap

330,145 kullanıcı

...