0 oy
315 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar bebeğime oda yaptık ama 3 4 aylık olana kadar yanımda yatsın diye bundan da aldım uzun vadeli olmadığı için uygun seçtim sizce nasıl kullanışlı mı 

8 Cevaplar

0 oy
(703 puan) tarafından
6.aya kadar kullanabilirsin bunu.Ondan sonrasında bebek kalkmaya başlıyor kullanışlı olmuyor bu.O zamana kadar kullan almışsın artık.
tarafından
Zaten oda yaptım ben canım birkaç ay yanımda olursa diye aldım bunu da
(703 puan) tarafından
O zaman iyi yapmışsın 6 ay yanında kalır bu besikle.
-Reklam-
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Bende bundan aldım yanıma ablam 1 buçuk yaşına kadar kullandı. Bende kullanıp odasına geçiririm diyorum. 
tarafından
Aynen canım bende öyle düşündüm bunu aldım ama odası da var :)
0 oy
(2,578 puan) tarafından
Ben de alcam inşallah bundan odamda ayrı beşik olcak bunu taşımalık alcam kullanan çok var memnunlar hep bildiklerim
tarafından
Gereksiz olmuş diyenler oldu canım oda yapmışsın zaten diye ama bu kısa vadeli olarak kullanılacak zaten değil mi
(2,578 puan) tarafından
İlk zamanlar bence gayet kullanışlı canım ben ilk oglumda almamıştım eltim kullandı gayet memnundu odasında ilk zamanlar yatamicak ki senin yanında olcak mecbur
tarafından
Aynen canım en azından 4 5 ay yanımda kalır toparlanınca odasına geçer diye düşündüm :)
0 oy
(232 puan) tarafından

Bu ürün kısa süre kullanabileceğin bir ürün 5-6ay kullanırsın sonra beşik almak zorundasın 

tarafından
Canım ben zaten o kadarlık Bi süre istiyorum ayrıca oda yaptım zaten ilk başlarda yanımda yatsın diye aldım bunu da
0 oy
tarafından
Aynısını kullanıyorum şuan ben çok memnunum
tarafından
Geçen hsfta 185 e düşmüştü kız ben kaçırdım :)
tarafından
Birebir aynısı mı canım nereden aldın
tarafından
Saģlık olsun ya buda çok pahalı bi fiyat değil zaten.gûle gûle büyût bebeğini içinde.Evet canım aynı renk sadece seninkinin alttaki fırfırlı benimki dûz.trendyoldan aldım ama satıcîyı hatîrlamıyorum
tarafından
Ay şüphem gitti valla çok teşekkür ederim canım :)
tarafından
Rica ederim canım :)
0 oy
(2,831 puan) tarafından
İlk 6-7 ay kullanışlı canım 
tarafından
Aynen canım bende 4 5 aya kadar istiyorum oda yaptım o zamana toparlanıp odasında yatar :)
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Çok kullanışlı canım ilk zamanlar
0 oy
tarafından
E bebekten almıştım çok kullanışlı kızım 4 aylık kullanıyoruz ilk günden beri taşıması da kolay nereye gidersem evin içinde oraya götürüyorum kolaylikla

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,295 soru

24,056,397 cevap

329,928 kullanıcı

...