0 oy
426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
Iki aylık hamileyim önceden hep jiletle alırdım bikini bölgesi  artık gerçekten bıktım bugün alıyorum yarın kaşıntı yapiyo iki günde tekrar çıkıyor batik yapıyor hep  yarın öbürgün karnim cikicak  nasil alcam diyorum bundan sonra hep gidicem ama çok rahat agrimasina ragmen ağdaya gittim bugün 5 senedir jilet kullanıyorum baya kalındı tüyler çok acıdı biraz kanadı normalmi acaba çabuk çıkarmı tekrar 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Normal acıması tabi kökten alıyo çıkması jilete göre geç çıkar 
-Reklam-
0 oy
(8,658 puan) tarafından
Normal canım ben ilk yaptırdığımda kıpkırmızı olmuştu yanıyordu bile sen devamlı ağda alıştır kendini jilet sürme ben ondan sonra devam edemedim 2 3 kere anca gittim sen devam et jilet kötü yapıyor gerçekten 
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ilk zmanlar erken cikablir.ama zamanla azalir.birdahaki aldrmanda bile daha az acidigni gorursun.
0 oy
tarafından
Kökleri gûçlü olduģundan kanaması normaldir bi süre rahat edersin merak etme bi dahaki alışında daha az acır 
0 oy
tarafından
Normal o tüyler kanyaş kökü gibi kalınlaşmıştir budaya budaya çıkarken de kanamasının bir zarari olmaz etten çıkıyor çünkü 
0 oy
tarafından
Tabi kil kökü çok beslendiğinde kanama yapar. Düzenli almaya başlarsan kanamaz. Killarin çıkması da hormonal bişey. Erken de çıkabilir geç de. Hormon seviyelerine bağlı
0 oy
(495 puan) tarafından
10 11 senedir jiletle aliyorum 6 7 aydir agdaya gidiyorum bazen 1 ayda tamamen cikiyor ilk 2ay faln ay olmadan cikti ama simdi 1 ay yada geciyor ama simdi napiyorum cikanlari eldivenle aliyorum surekli temiz oluyor sende dogum sonrasina kadar aldir dogumdan sonra kendin al cok rahat oluyor bide acim adete yakin yada adet biter bitmez gitme daha cok acir
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Tabi normal jiletten agdaya dönünce öyle oluyor 
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Agdayi yapan kişiye pudra dokmesini söyle o zaman çok azalır canının yanması
0 oy
(496 puan) tarafından
Ben de korkuyorum 2 ay kaldı doğumuma geçen ay gidicektim cesaret edemedim ama bu sefer gidicem kararlıyım dokunmuyorum 2-3 defa gitsem yeter zaten alışır zamanla 
(385 puan) tarafından
Git cnm hatta daha erken baslasiydin inan acı anlık bisey çok şükür kurtuldum diyosun sonradan
(496 puan) tarafından
Aynen ilk zamanlar sırf üst tarafına yaptım inan aşşağıdını 10 kere aldıysam yukarsını 2 defa almışımdır ağda temizlik ben bi de lazere falan da gittim faydası olmıcanı bilseydim böyle ona vericeğim zamanı ağdaya harcardım yazık oldu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 152 göst.
0 oy
0 cevap 51 göst.
0 oy
4 cevap 208 göst.
28 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 645 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde curious (1,158 puan) tarafından soruldu

Kategoriler