0 oy
346 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
4.5 aylık bebeğim var. Anne sütü hemde mama aliyor. Önceden 2 gün yapmazdı sonra yapardı. 4 gün yapmadığı oldu bacak ve karın masajıyla.gene yaptı. Kabız değil normal dışkısını yapıyor pütürlü. Ama bugün 7 ün oldu hala dışkısını yapmadı. Poposunu falan uyardım yapmıyor neden böyle oluyor mamasını mı değiştirmem gerek? Klasik Bebelac kabız yaptı. Hipp combiotic kabız yaptı. Bebelac gold yapmamıştı ama bunda da dışkı yapma süresi uzadı. Napcam ben ya :( huzursuzlugu yok ama.karni davul gibi yazık yavruma

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Post üste çıksın 
-Reklam-
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Poposuna sürekli krem suruyormusun canım aciyorsa ikinmak istemiyordur krem sur sürekli
tarafından
Kuzum Bebelac gold hiç kabız yapmadi. Sadece patates püresi gibi çıkıyor dışkısı. Acidigini zannetmiyorum.
(2,101 puan) tarafından
Himm zeytin yağı icirden hakiki o güzel yaptiriyor bu fay kasigi
tarafından
Denedim 3 gün boyunca iki çay kaşığı verdim yapamıyor
(2,101 puan) tarafından
Kıyamam ya benim kızımda aynıydı halada kabız oluyor inşallah yapar canım sıcak suya oturtabilirsin doktor demişti bide bi krem vermişti ama ismini unuttum ya
0 oy
tarafından
Mama olayıyla kabızlık ilişkisini hiç bilmiyorum ona ki geçmiş olsun canım postun yukarı çıksın
tarafından
Sağol canım benim
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Mmadan olabilir İrem ilk çocuğumda Bebelac kullandım kabız yaptı  aynı doktorumuz Gold olanı önerdi ona gecmistim düzeldi kabızlığı birde 10 güne kadar normal sayıyo kabızlığı doktorlar 
tarafından
Kesin mamadan. 2 aylıkken sütüm terbiye oldu azaldı yetmemeye başladı. Mamaya başlamadan önce 12 saatte iki kez yapardı dışkısını. Ne zaman mama aldim mahvoldu yavrumun bağırsakları. Bebelac gold yaradi kabız yapmadi ama dışkı yapamıyor. Zeytinyagi içirdim 3 gün boyunca gene yok gene yok
(45,024 puan) tarafından
Baktın bı kaç gün daha böle gotur fitil veriyolar anca onla rahatlar yazık yavrum yaa
tarafından
Küçücük bebek çok üzülüyorum bu duruma :/
(45,024 puan) tarafından
Böle böle buyuyolar
0 oy
tarafından
Mamasina zeytinyağı kat canım biraz 

Totosuna kulak çöpünü zeytinyağına batırıp hafif uyar ılık banyo yaptir su içir bolca susuzluktan da oluyor
tarafından
Hepsini yaptım canım şu da içirdim gene yok gene yok
0 oy
tarafından

Canım ben sma kullaniyorum mamadan . Bebelac gold kullandım 3-4 saat çocuk acikmiyordu bazen 5 saate yaklaşıyordu . O yüzden bıraktım tok tutma süresi yüksek ama kilo aldırmıyor gibiydi. Doktorlar 2-3 saatte bir mama ver demişti. O yüzden hoşuma gitmedi ara ara kabız da oluyordu. 

Mamasını bi değiştir bakalım nasıl olucak <3

tarafından
Kuzum benimkisi anne sütü de alıyor. 2 aylıkken sütüm terbiye oldu azaldı yetmemeye başladı. Mamaya başlamadan önce 12 saatte iki kez yapardı dışkısını. Ne zaman mama aldim mahvoldu yavrumun bağırsakları. Bebelac gold yaradi kabız yapmadi ama dışkı yapamıyor. Zeytinyagi içirdim 3 gün boyunca gene yok gene yok.
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Bizde de kabız olmuştu ama o kadar sürmedi yarın da yapmazsa bi dr.gotur karnında şişlik falan varmi
tarafından
Davul gibi karnı ya. Anne sütü de aldığı için 10 günü bekliyorum. Yarı anne sütü yarı mama aliyor
(9,679 puan) tarafından
O zaman bi görür yine yapmazsa
0 oy
tarafından
Ek gıda veriyor musun veya mamasını değiş Aptamil confirmil al 
tarafından
Yok vermiyorum canım, sanırım öyle yapacağım. Sma ve Aptamil arasında kaldım
tarafından
Aptamilin confirmil dene canım ben çok memnun kalmıştım şeker oranı da en düşük mama şifa olsun geçmiş olsun ama mutlaka acile götür mama yiyen çocuk için 7 gün fazla bir gün bağırsaklarında sıkıntı olur Allah korusun acile götür lavman yapsınlar rahatlar
tarafından
Çok sağ ol canım ilgin alakan için teşekkürler
tarafından
Rica ederim canim
0 oy
(25 puan) tarafından
7 gun ne demek siz iyisisin doktora neden götürmüyorsunuz
tarafından
düzenlendi
Benim kafa olarak iyi olduğum kesin de sen sanırım iyi değilsin anne sütü alan bebekte 10 güne kadar normal mama alan bebek de de 3 güne kadar normal ama hem anne sütü hem mama aldığı için bebeğimde huzursuz değil huzurlu olduğu için kafam karıştı buraya sordum . Çok bilmiş
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Bizimde 1 başta olmuştu yapmadığı şu verdim bol bol zeytinyağı icirdim sabah akşam kayısı meyve suyusunu verdim birde kayısı hoşafı felan ole yaptı ama ek gıdaya geçmiştik biz seninki daha 4 buçuk aylık zeytinyağı felan fayda eder inşallah canim
tarafından
Ben de zeytinyağı içiriyorum canım ama yapmıyor
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Su ver canım bol bol yeterince su aladigi için olabailir 
tarafından
Suda veriyorum kuzum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 104 göst.
21 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 350 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Fuatburcin (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 373 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Fuatburcin (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
3 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,051 soru

24,177,766 cevap

336,206 kullanıcı

...