0 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (976 puan) tarafından

Kızlar bayramdan önceden beri var burda da yazmıştım. Bayramdan önce acile gitmiştim toz verip göndermişlerdi ama geçmedi hala çok kötü idrar yollarim ağrım var.yaniyo sürekli canm aciyo . Bugünde leke şeklinde geldi ama çok yaniyo. Hiçbir polikliniğe randevu yok bulamıyorum. Yine acile mı gitsem. Kaynanammda kadın doğum görsün bı dedi ama çok yaniyo tuvalete gitmek zulüm oldu resmeb .napiyim yine acile gidiyim mi . Bide ayağımda tırnak batması var ona acil bakar mı çok aciyo iltihap topladı resmen. Ortopedi de sıra yok . Napiyim 

6 Cevaplar

0 oy
(546 puan) tarafından

Hamileysen kadin dogum acile git.

Turnak iltihabi ici  kara merhem cok iyi geliyor eczaneden alabilirsin ama hamileysen bi sor zarari olur mu diye
(976 puan) tarafından
Yok canm hamille değilim  teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Ayağı bilmiyorum ama diğerine bakar.. Daha önce kullandığın ilacı ve geçmediğini söylersen daha iyi bi ilaç yazabilirler
(976 puan) tarafından
TM canm teşekkür ederim
(1,552 puan) tarafından
Rica ederim, çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Benim de öyle olmuştu yaa günde bir bardak elma sirkeli su içiyordum. (Bir bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi şeklinde.) Doktorunla görüş muhakkak canım , bazıları da tuvaletten önce ve sonra elma sirkeli suyla taharetleniyor. Onay verirse yap. Benim bir de enfeksiyon için aldığım pedler vardı onları kullanıyorum baya rahatladım çok şükür. Airizz'di sanırım ismi , instagramdan almıştım. Enfeksiyona iyi geliyor. Haftan ilerideyse eğer kullanabilirsin ben 4. aydan sonra kullanmaya başladım. 
(976 puan) tarafından
Hamile değilim canm . Teşekkür ederim sorayım olmazsa canm
0 oy
(284 puan) tarafından
Acile git cnm bakarlar hamileysen daha iyi olur
(976 puan) tarafından
Hamile değilim kzuim da gittim hiç geçmedi yön gidicem mecbur
(284 puan) tarafından
Cnm toz verdiler dedin fayda etmedi mi bide bol su iç enfeksiyonu atar ayağın için . Dikkat etmedim terramycin kullan atar
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Kız ayağın iltihaplandıysa lokum sar ya da kuru soğanı ocakta pişir biraz soğuyunca parmağına sar gece yatarken sabaha bişey kalmaz.. Ama soğan tam soğumaya ak parmağına koy dayanabilfiğin sıcaklıkta olsun
(976 puan) tarafından
Saol canm öyle yaptım şimdi YouTube da gördüm hemen denedim bakalım inşallah geçer
0 oy
(1,163 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun eğer hamilelik yoksa maydanoz suyu kaybat iç birebir idrar yoluna benimde öyleydi sürekli mide bulantısı da yapoyordu maydanoz suyu içtim düzenli geçti hiç bı ilaç fayda etmemişti o toz olarak verdikleri en basit ilaç etkisiz yani ,tırnak batmasına acil bakiyot diye biliyorum canım 
(976 puan) tarafından
Tamm canm teşekkür ederim. Maydonoz suyunu emziriryirum diye içmedim hamile değilim ama

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 797 göst.
23 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Edanur'un annesi♡♡ (1,627 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
27 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Filizsena (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Maviş annesi (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
20 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde funda_trkgl (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,694 soru

24,143,337 cevap