+1 oy
644 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,895 puan) tarafından
Görüyorum cevremde erkek cocuguna daha farkli davraniliyor cok rahatsiz oluyorum sizin cevrenizde boyle mi yoksa sadece bnm cevrem mi böyle? ??

34 Cevaplar

0 oy
(447 puan) tarafından
Tabi canım benım kayıncalidrm damadı ondr gelini aşagıda tutar kızlarını aşagıda oğlunu ondr torunlarını da kızım olmasına rağmen oğlunun diye oğul balı diye sever 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ornek benim ananem annem 2 kardes dayim var bu sene kurban kesmedi neymis oglu gelmemis oglum icin hersey feda diyor ama anneme gelince hic bisi yok 
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Kızıma farklı oğluma daha farklı davranan olursa, kim olursa olsun mesafemi koyarım.  Gerekirse hayatımdan bile çıkartırım. Kızımda bir oğlumda. Çevremde var tabikide maalesef ama ben beni ilgilendiren insanlara ne düşündüğümü açık açık söyledim. 
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Ben doğum yaptığımda eşimin ailesinden kimse uğramadı bana sırf çocuğum kız diye eğer erkek olsaymış anında kurban kesilecek miş. Şimdiki çocuğum ne bilmiyorm ama umarım erkek olur da dillerin den kurtulurum. Eşimin halası her gördüğünde hadi erkek hadi erkek getir der. Görümcelerim seni gel evde otur diye mi getirdik derlerdi. Ne yapacağımı şaşırdım bu insanların arasında 
(3,895 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm.
(2,111 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(2,080 puan) tarafından

Hiçbiri zaman bitmedi hiçbir zamanda bitmeyecek :angry: bir kızım bir oğlum var ikiside aynı gözümde ama annemin iki kızı bir oğlu var oğlu bir tane gözünde:ermm:

(3,895 puan) tarafından
Bnmde bi kız bi oğlan ikisi de ayni aynen cnm.Bebeklikleri bile ayni.Her seyi ayni :)
0 oy
(177 puan) tarafından
Bi. 2 kız 1 erkek kardeşiniz ve doğuluyuz babamın tarafı erkek çocuk hastası resmen ama babam hep der ki keşke 10 tane daha kızım olsa babam kızlarını çok başka sever hiç ayrımcılık hissetmedim çok şükür 
0 oy
(2,354 puan) tarafından
Benim çevremde hiç yok çok şükür
0 oy
(1,620 puan) tarafından
Benim aile tarafımda pek yok ama eşimin annesi öyle erkek torunları daha çok sever benim ilk oğlan ikinci kız o halde her lafı geçtiğinde dedi ben oğlan istiyodum kız iyi olmaz falan diye Allah biliyor ya ilk kız olsa çenesi durmazdı 
0 oy
(1,856 puan) tarafından

Erkeğe değer verip kizi umursamayanlar sonucu kocalarimizdan çeker olduk erkekler kendini bir halt sanıyorlar sırf bu düşünceden 

Dip not benim de oğlum var kızım yok ama kız erkek farketmiyor 
0 oy
tarafından
Allah'a şükür eşimden ve ailemden ve ailesinden yana şanslıyım o konuda hep hayırlısı ne ise o olsun derler kız erkek demezler hiç , sulalede dayimlar erkek diye çok istediler hepimize bela oldu büyüyünce erkek erkek diye deliriyorlardi şimdi hapisten çıkmasın diye bakıyorlar biz bile istemiyoruz çıkmasını ama Türkiye'de adalet hemen suçluyu salma peşinde
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Eşim kız çocuklarını çok sever ilk hamile kaldığım zaman da inşallah kız olur diyordu bizim burda kız çocuğu cennettir derler o yüzden ayrımcılık pek yok 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Ne zaman biter???
0 oy
(92 puan) tarafından
Yok çok şükür aksine kız çocukları daha kıymetli eşimin gözünde oğlumuz olacak allah izin verirse ama üstün görme yok tabiki
0 oy
(31 puan) tarafından

Olmaz mı ya ben daha hamileligimi öğrendiğim de eşim ailesi söylemişti gitmiş daha Allah'tan korkun ve yeni hamileyim erkek kıyafeti almak ne demek ya o da bana evlat ama bu insanların yüzünden Rabbimden sadece hayırlısı ile inatlarina kız diye dua ediyorum neymiş erkek olursa koca sana bağlantımız bunuda annem söylüyor :D ya o erkek bana zaten bir erkek çocuğu için baglanacaksa ki zaten kocam kötü biri değil hani ama farklı şekilde bir yapısı olacaksa varsın olmasın Allah bana bir evlat nasip edecek eeee sonra erkek değil diye hor bakacağım yürüyün ordan beeee Allah'ın belaları pipi düşkünü mahlukatlar hazır onların yüzünden erkek çocuğuna karşı bir kötü oluyorum Allah'ım affetsin. Allah'ım karnımda ki bebegi bana saglikla hayırlısı ile versin de seven sever sevmeyen de umrumda değil evlat benim ben ve esim sevse yeter :) Biz 3 kız kardeşiz annemi bu konuda babamın ailesi çok hor gördü diye bana yukardaki söylediğim cümleyi kurdu yoksa annem bize düşkündür yanlış anlamayin.

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 1,180 göst.
28 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Linasirakaya (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
6 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Delurme (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 403 göst.
0 oy
8 cevap 421 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Deniz Ege (581 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,886 soru

24,036,679 cevap

328,953 kullanıcı