0 oy
921 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kızlar bana bi tanıdığım park beşik verdi kullanılmamış daha masraf etme beşiğe dediler fakat bebeğim erkek beşik pembe nasıl yapmışlarsa araba deseni var ama pembe yapmışlar ben buna ne yapabilirim fikri olan varmı

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kumaşı değişilmiyor mu
(65 puan) tarafından
yeniden gösterildi
Valla ilk bebeğim ilk park beşik görüşüm değişirmi bilmiyorum
tarafından
Bende bilmiyorum da kumaşı belki değiştirilir diye düşündüm
-Reklam-
0 oy
(937 puan) tarafından
Resim atsaydin ama park beşikler bez oluyo boyasan da tutmaz sadece ön kısmına terzide aynı ölçüde kılıf gibi bişey diktir 
(65 puan) tarafından
Kız bacım dikerimde tutarmı çocugun elinde kalmasın :)
(937 puan) tarafından
Olur ya zaten az yerinde varmış tül daha çokmuş benimkinin kumaşı fazla tül olan kısım az acele etmeden sımsıkı ince dikisle diksen olur bence yavaş yavaş boş kaldıkça
(65 puan) tarafından
Bi denerm valla yapan kisinin gözümü bozuk anlamadm araba deseni koyup pembe yapmak nedir ya :)
(937 puan) tarafından
Evet değişikmis cidden ama senin işine gelir :)))
(65 puan) tarafından
Aynen denicem sağol :)
0 oy
tarafından
Pembe olunca ne oluyo ki cocuk kendini kiz mi hissedecek?
(65 puan) tarafından
Kız erkek falan alakası yok daha çok ben pembe mavi bu renkleri sevmiyorum ya ara bi renk yapmak istiyorum ya
tarafından
Hic o riske girme bence batabilir
(65 puan) tarafından
Boya tutmaz zaten bence naylon kumas acaba kuması cıkıyomu bi bilginiz varmı başka renk diksem veya diktirsem daha önce kullanmadm bilmiyorum ya
0 oy
tarafından
kumas boyası ıle boya
0 oy
tarafından
Gerek yok cnm bnce kullan öyle fazla takılma rengine güle güle kullan cnm
(65 puan) tarafından
Sağol canım :) rengi pembe diye değilde çok renkli geldiği için bi yolu varmıdır diye öğrenmek istedim yoksa böyle kalması sıkıntı değil :)
0 oy
tarafından
Bnce boyle kullan.batar beşik . Hem rengin erkegi kızı olmazki.cnm
(65 puan) tarafından
Canım renklerin tabiki kızı erkeği olmaz sadece keskin bir renk bu ya sevmiyorum öyle hani değiştirme imkanım da olsa soft renk yada siyah yapmak istiyorum o yüzden yoksa böyle kullanmak sıkıntı değil yani :)
tarafından
Anladm canm ancak o duzelmez maf olur ugrasirsan habern olsn
(65 puan) tarafından
Sağol canım fikrn için :)
0 oy
tarafından
Bu cinsiyet ayrımcılığı nı kaldirmak için yapılmış danada bi mesaj gondermis bebekleri renklerle sınıflandırmayın die
(65 puan) tarafından
Cinsiyet renk ayrımcılığı değil mavide istemiyorum ara bir renk yapmak istiyodum böyle keskin renkleri sevmediğim için yoksa erkeklere pembede gdier neden gitmesin yapsam yine siyah krem bi renk yapicm zaten

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 203 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ceren12 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 408 göst.
25 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Funda97 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 305 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 353 göst.
15 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde ercno (140 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,516 soru

24,562,830 cevap

361,563 kullanıcı

...