0 oy
324 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (564 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızınızın ilk giydiği hastane çıkışının resmini ya da linkini paylaşır mısınız bi türlü karar veremedim azıcık yardımcı oluverir misiniz bana :) bunlardan hangisi güzel 

image

image

image

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sarı düz 5li has. Cikisiydi canım sonra 10 birtane aldım oda pembe tavsanliydi :)

-Reklam-
0 oy
(4,716 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Https://www.civilim.com/civil-baby-kiz-bebek-5-li-zibin-takimi-yenidogan-pembe-5009-pmb

Benimkinin rengi somondu. Fotoğraftaki gibi ama kalmamış (: 

image

(564 puan) tarafından
Güzelmiş kız modeli
(4,716 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Linki ekleyemiyorum ya hep beyaz karakterle ekleniyor ve gözükmüyor. Link bu
Https://www.civilim.com/civil-baby-kiz-bebek-5-li-zibin-takimi-yenidogan-pembe-5009-pmb
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Benimki Galatasaray lıydı :D 
0 oy
tarafından

yesil almistim herkes pembe beyaz mavi falan aliyor sinir oluyordur bunu daha almadim :D

0 oy
(5,941 puan) tarafından
Benim  kızımın  pembe beyaz  nakışlı  10 lu hastane çıkışıydı 
0 oy
(447 puan) tarafından
Boşver başkasını beyaz sünnettir canım beyaz Bi takım al :)) 
0 oy
tarafından
Ben aaslinda mor lila bir takım giydirecektim doğuma bı hafta kala bebeğin beyaz giydirilmesinin peygamber sünneti olduğunu öğrendim beyaz 5'li bı takım giydirmistim
tarafından
Bende üstü yazili  takim giydirdim battaniyeside vardi ismi yazili  görümcem yaptirmisdi
0 oy
(926 puan) tarafından

Benim kızımınki buna benzerdi civilden almıştım 

image

0 oy
(2,810 puan) tarafından

Şimdi ben fotoğrafı nerden bulim:)

0 oy
(3,725 puan) tarafından
Beyaz dantelli bir takım giydirdim beyaz giydirmek sünnettir
0 oy
(564 puan) tarafından
Kızlar Bi bakıverin hele
0 oy
(672 puan) tarafından

Cnm benim bu. Üstüne isim işlemesi de yaptırmıştım. Oğlum içinde aynısınin gri olanını aldım kumaşı çok güzel. Ve diger hastane çıkışları ggibi çok milin değil .içinde ki bütün parçalar kullanisli

image

0 oy
tarafından
Ayyy birinciyi çok beģendim.hangisini seçersende sağlíkla giydir inşallah.kız çocuklarını çok severim yaa :) 
0 oy
tarafından
İlk güzel bence

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 435 göst.
4 Haziran 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mrv37 (3,823 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 257 göst.
+1 oy
36 cevap 1,783 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 967 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (24,848 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,085 soru

24,164,204 cevap

335,514 kullanıcı

...