0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Off. Ağladım ya :'(

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aslında finalde bihtere üzüldüm ben. 

Çünkü Adnan bile kapıyı kirdiginda ilk lafı oglumdun oldu.

Orda bile bihteri düşünen olmadı.

Burda olan bihtere oldu :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olan adnana oldu zavallım herkesin yükü omuzlarında 
tarafından
Yinede dimdik ayakta teselli etmeye  çalışıyor
tarafından
Napsın adam kızı oğlun için mecbur güçlü durmak zorunda çok kötü birşey ya Allah kimseye göstermesin inşallah
tarafından
Ay evet çok zor
tarafından
Keşke Bi özel bölüm gibi birşey çekseler ya aklımızda ki merak gitse :D
0 oy
tarafından
Milyon kere izledim ama hiç mi biktirmaz. 
tarafından
Sorma sorma bende öyle izledim hep
0 oy
(937 puan) tarafından
Kacinciya izledim bilmem baştan koysalar yine bakarım :)
tarafından
Bende valla yarın koysalar yine izlerim
0 oy
tarafından

EDNAN ın hayatının içine sıçdılar attılar resmen katlettiler  hayatını  Adamında Parlatıcı nihal inde vay be ama en çok şuna takıldım ben Bihter e hiç mi kıymet vermez bi koca orda Behlül e hesap sorarken kadının yüzüne bikere bile bakmadı hep arka planda yer aldı Bihter kendi etti kendi buldu ancak gerçek hikayesi böyle değil tabikide nihal gerçeği Bihter ve Behlül aralarında konuşurken duyuyor ve babasına söylüyo bunu Beşir de bunu doğruluyo. Bihter kendini vuruyor Adnan ise Behlül ü evden kovuyor 

tarafından
Valla.yazik oldu ne vardı matmazelle evlenseydi
tarafından
İşde gerçek hikayesi böyle değil düzenledim yorumu aslı böyleymiş bende yeni öğrendim yani dizideki gibi değil
tarafından
O çok bilmiş matmazele nooluyo:D
tarafından
Onu bilmiyorum ana Adnan la evlenemedi canıma değsin
0 oy
(933 puan) tarafından
Kacinci finalim bnm ama ginede izledim :) bihterede uzuldum niyese 
tarafından
İnsan üzülüyor ya ihanet etti ama kaç kere boşanmak da istedi adnana öyle çok şey de yapmadı yani
(933 puan) tarafından
******** behlul kanina girdi kizin asik oldu asik olunca hersey mubah deil ama uzuldum walla onada basta ayrilip gitcektide o pislik behlul gelmedi. Walla ben bunun kat kat beterini bi akrabamda rastladim alsatan kadindi defalarca baska asamla esini aldatti en son dayanamayip annesine soylemistim tyzeme yani inanmadi kizida yalanladi en son kocasi yakaladi we bosadi ikitane ewladi war ihanet affedilcek bisey deil hadi bir kez hata dersin belki kabulu olur fakat 3 4 5 6 bunlar artik hata deil akrabama hic uzulmemistim kocadi adina sewindim hatta ama bihterinki fsrkli ya uzuldum gercek hayattada olsa uzulurdum herhalde
tarafından
Zor bir durum ya
0 oy
tarafından
Ahhh ahh adnanin sen benim oglumdun demesi nihalin merdivende gelinlikle  yığılması  yazık  oldu baba kıza
tarafından
Evet ya nihal bağırdı ya koptum
0 oy
(2,587 puan) tarafından
O değil de şimdi ne izlicez yaprak dökümü de bitmişti
tarafından
Bilmiyorum ki ya
0 oy
tarafından
Ben bihtere takıldım Behlül yüzünden kendi canindan oldu biraksaydi nihalle evlenseydi oda keşke kendisini düzeltip devam etseydi dicdm ama bir kere başkasının koynuna girdi Behlül sırf amcasının ona vaddedttiklerinden vazgcemmeek için bihterle çekip gidemedi yani bihter korkak bir adama aşık oldu ne yazikki...
tarafından
Evet ya bihtere çok üzüldüm
0 oy
(232 puan) tarafından
Evet final süperdi
tarafından
Aynen valla

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 333 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 544 göst.
23 Mayıs 2022 Kültür-Sanat kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 528 göst.

Kategoriler

1,468,831 soru

24,064,723 cevap

330,299 kullanıcı

...