+1 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (280 puan) tarafından
Canlarim 6 yildan sonra bebisimi sezeryanla kucagima aldim sezeryani esim kaynanam istedi doktor dogura bilersin dedi bende normal istiyodum hatda hic sezeryanaa gitmem diyodum esim kaynanam o cocuga bi sey olursa senden bileriz diyip tehditler ediyodu cok sukur nur topusu kimi bebeyimi kucagima aldim ama icimde bi uzuntu var hala sezeyan yaptigima pismanim cok sukur agrim sizrim yok amma doktor engel koymadisa niye aylem engel koydu bu sorulari 7 aydir kafamda tadiyorum sezeryandan sonra normal doguran varmi icinizde 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uvey annen sezeryan normal dogum etmiş oluyor çatı müsaitse 
(280 puan) tarafından
Kac yil arayla cnm
tarafından
Onu bilmiyorum canım toplam ölenler birlikte 6 7 çocuk doğurmuş canlı 3 tne var
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Canım amacı mn linc asla degil lutfen beni yanlıs anlama ama insallah o cocuga birsey olursa diyip seni tehdit eden sezeryana zorlayan adama bir cocuk daha verme lütfen. 
0 oy
(25 puan) tarafından
Youtupta bi.kadinin videosu var sezeryan doğumdan 6 yıl arayla normal yapiyo sonuç bebeğini kaybetme riski yasiyo sezetsn oluyo yine bence zor şeyler sezeryan bisey değilki bende sezeryan oldum 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 425 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,389 göst.
19 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yorgun bir anne (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.

Kategoriler

1,474,169 soru

24,135,498 cevap

334,276 kullanıcı

...