0 oy
184 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,173 puan) tarafından
Normal kemikli eti nasıl pişiriyorsunuz tarif yazar mısınız rica etsem. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Duduklude pişir içine 2 3 dış.sarmisak at kaynadiktansonra kimyon karabiber tozkirmzi biber at içine birde soğan 
(2,173 puan) tarafından
Suyunu çekene kadar kavurmam mi gerek
tarafından
Evt askom
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Bugün yapicam bende dudukluye koyuyorum iyce bı kavuruyorum sulaniyoda baya sonra bir tatlı k.kadar salça koyuyorum tatlı toz biber tuzunu atıp üstünü geçecek kadar su koyuyorum 40 dk.kisikta pişiriyorum çok güzel oluyo suyu sıcak koy ama
(2,173 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler
(2,173 puan) tarafından
Fakat tuzunu piştikten sonra mi atayım çünkü sertleşirmi et
(45,024 puan) tarafından
Kemikli et canim bu at başta sacda kavurma yapınca ben en son atiyom birde düdüklüde sert kalmaz güzel piser
(2,173 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
25 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 145 göst.
24 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aydagul (159 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,474,351 soru

24,138,215 cevap

334,392 kullanıcı

...