0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kızlar bebeğim 22 aylık emzik kullanıyoruz ama avent hiç biyerde yok yedekte bende yok o yüzden bunu iyice parçalamış ucu delik kopmuş dün 1 bugün 2 emzik istiyor veriyorum beğenmiyor kopuk olduğu için  bazen çok ağlıyor bazen istemiyor ama ben ağlıcam nerdeyse onu öyle isterken görünce bi tuhaf oluyorum sizce onda travma yaratmış olabilir miyim ?

2 Cevaplar

0 oy
(12,762 puan) tarafından
Sanmıyorum firsat bu firsat ken biraktir 1 hafta daha zorlanirsin unutur gider verme 
(398 puan) tarafından
ah ne biliyim canım sanki kötülük ediyorum ona memem diye bi ağlayışı var görmen lazım anne yüreği :(
(12,762 puan) tarafından
Alışma evresi oyle hazir yırtılmış bir 2 gun gecmis verme agladiginds mesela bi çubuk kraker vs boyle kafasını dağıt unutir 2 güne
(1,301 puan) tarafından
Zaten yıpranmış emziği emmeye alışkın yeni alsanız da yadırgayacaktır sert gelecektir emzik. Bencede bu vesileyle bırakın.
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Bence tekrar alma birkaç gün ağlar unutur benim büyük kizim 3 bucuk yaşına kadar emdi suan 8 yasina girecek disleri sorunlu dis eti yapisi bozulmus disler öne dogru kayiyor büyüyünce tel takilacak cok pisnanim verdigime 

(398 puan) tarafından
ah ne biliyim canım sanki kötülük ediyorum ona memem diye bi ağlayışı var görmen lazım anne yüreği :(
(2,360 puan) tarafından
Aglasin sagligi daha önemli

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,934 soru

24,037,166 cevap

328,988 kullanıcı

...