0 oy
451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Memleketteyiz bebegimi uyuttum dus alayim dddim gorümceme söyledim uyanirsa bak diye ben girdim hemen uyandı görümcem bahçede esime götüryo bebegi aglıyo bebekte esim in arkadasları vardi bahcede gezmeye gidiolar cocugun agladiginj gore göre gezmeye gitti ya ben kopüklü köpüklu dustan cıktım sesini duyar duymaz kaynanamda ogluna kizmiyo bu cocuk aglıyo  sen nereye gidion die  bende kızdım esime eve gelme git nerde yatiosan yat o cocugu osekilde görüp birakion  ne zaman gelsek hergün gece gündüz arkadasları bitmio sinirlerimden kafayi yicem kapıyı kitlerim kalsın bahcede 

7 Cevaplar

0 oy
(649 puan) tarafından
Ben olsam aynısını yaparım ne yalan söyleyeyim 
tarafından
Yazdım sen bi gram merhamet yokmu obebek agliyo nasıl birakip gidersin kimsede kizmıo asagi indim bagirdım nereye gidiosun gel buraya ister arkadaslarina rezil olsun umrumda deil
(649 puan) tarafından
Şu an hala gelmedi mi peki
tarafından
Yok hala geziyo oturuo.uş mesaj attım agzıma geleni saydım cevap bile yazmadı birazdan arkadasıni aricam eve gelsin onlarada bagirıp cagırcam rezil olsun ister karısı şoyle desinlerumrumda deil bebegim kimseden öncelikli deil
(649 puan) tarafından
Adamda rahatlığa bak ya arkadaşlarla takılmak istiyorsa niye evlenmiş çocuk yapmış bekarlık hayatı yaşasaymis
-Reklam-
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Arkadaşlar daha önemli demekki 
tarafından
Her sene ayni durumu yaşiom senede bi gelioz dio ama bebek var ben karnımi doyuramiom cocuktan sürekli ev işibebek maf oluyorum beyfendi böyle
0 oy
(2,665 puan) tarafından
arkadaşlarını bekletebilrdi görumcene kızsana oku dk sabredemednmi cocuk sglamaktan nefessiz kalacak diye abart kmseye guvenılmez bu devirde tatlım wlla bak asla ve asla bırakma
tarafından
Ben seni duyunca nasil cıktigimi bilmedim oda babasında susar die ona gotürmüş oda cocugu kucagına almadan gidiodu
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Görümce niye bakmadı bi 10 dakka
tarafından
Bebegim uyaninca ya anne ya baba kimsede durmuyo oda sustura.ayınca babasına götürmüs adam cocuk aglio umrunda deil
0 oy
(128 puan) tarafından
Kaynanan yada gorumcen sustura bildirdi demi özellikle kaynanan bu kadar abartma canim cocuk düşmemiş catlayacak kadar ağlamamış merhametlik bir durum yook cocuk illaki aglayacak hasta değil şükür baska insanalarin yanina koyupda gitmemiş belki bilmiyordu banyoda olduğunu bu kadar sert olma ha seni yalniz birakmasinda her zaman gitmesi konusunda haklisin benimkide ayni gece gündüz beraber bastaa bende cook kizardm küserdim ama simdi hak veriyom.adam zaten coook nadir görüyo gitsin görsün hakki yani
tarafından
Bebegim  ya anne ya babayı görcek kimsede durmuyo bunu herkes biliyo öyle bi cocukki süremli anne baba babası bu huyunu biliyo agladıgı zaman nefessiz kalan bi bebek illa biz olcaz yanında yoksam kaynanamlz görümcem sustursa sorun etmem geldik izin verdim gezsin arkadaslariyla diye ama hergün olmaz bizi gezdir dedigimizde yorgunum sicak hava diyo bebegim cok zor bi bebek anlasaniz hak verirsiniz tek başima bakıyorum yoruluyorum yardım etsin istiyorum
(128 puan) tarafından
Öküzmus o zaman canim  haklısın  ne diyebilirim ki en azindan susturup çıksaydı size gelince yorgun olup arkadaşlarına gelince gidiyorsa cook haklısın erkek milleti gercekten zor anlamiyorm bazi eşler var ev dahi temizliyo ilgi gezme cocuk hepsini yapanlar  nasil bi erkek türü  bilmiyom
tarafından
Valla  1haftadir burdayiz az bakta karnımi doyuruyum diom anlamıyo kaynanamlarda zaten tarla işinden fırsat bulamiyo ben zar zor ev isi yemek yapiom sofradan aç kalkiom artık cocuk durmuyo bunj görüpte nasıl vicdani rahat oluyo ister gelsin ister gelmesin sabah kaynanamlar 5te tarlaya gidio oda onlarla gidio uykusuz kalsin
(128 puan) tarafından
Kalsin koy canim ona o müstehak anlarsa tabi senii çok iyi anlıyorum gözümün önüne eskileri getirdin inanki
0 oy
(496 puan) tarafından
Evde misafir varken mi duşa girdin canım gündüz vakti asla duşa girmem misafirlikteyken herkes yatıcak en son girip çıkarım mecbur kalırsam
tarafından
Gece kuzum  evdekulere mangal yaptım ustüm başım duman oldu   görümcemede bak dedim tmm dedi hemen uyanmis ha erkek olup onlar pişirseydi ben yeseydim  girmezdim
(1,666 puan) tarafından
Tüm yazılanlardan bunu alman... hırsızın hiç mi sucu yok kadın ne anlatmış sen işin neresindedin
tarafından
Kimse kimseni yaşadigıni bilmeden ters yorum yazanlari anlamiyorum beni. Derdim cocugun agladıgını görüyo benim  derdim o 2dk sustur rahatlasın cocuk git gore gore nasil gidion
(496 puan) tarafından
Ne yani şmdi kadını gazlıyım mı iyi yaptın daha beter olsun bilmemne ne meraklısınız  insanlara kötü akıl vermeye burda oh iyi diyenler kocalarının g.tünde pervane çoğu ama karşıdan bakınca onu yap bunu et . Gece girmiş kız da ben gündüz girdi zannettim ama orda sadece kocası yok ve erkekler evde birileri varken yanngelip ytarlar annesi orda bacısı orda baksınlar demiştir kendince düz düşünür onlar sen de kendini yıpratmanla klırsın cehennemin dibine gitsin salla bidaha uyut durulan çık minnet etmeyin kimseye .
tarafından
Erkekler bahcede kkmse yukari kata cıkmaz evdede kaynanam görümcem var onlardan da cekinmem 2dk gireyim dedim dumanın altinda kaldım  mecbur girdim cocuk uyuyoken işlerjmi halledeyim dedim.
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Şöyle duygusuzlara deli oluyorum ya 

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 1,763 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 560 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 994 göst.