+1 oy
320 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (504 puan) tarafından
Covid aşısından sonra adeti olmayan varmıdır annem aşıdan sonra 2 aydır adet görmüyormuş

Şuana kadar Bi kere bile böyle olmamış hep düzdnliymiş yani

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Asi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum menapoz belirtisi olabilir düzensiz adet döngüsü
(504 puan) tarafından
Bilmiyorum ama aşıdan sonra olması biraz şüphelendirdi beni kısırlık cak cuk mevzusu var ya bende hamileyim doğumdan sonra olmayı düşünüyordum böyle bişey varsa olmıyım diye annem de spiral takılızaten bu yaştan sonra çocuk düşünmez de az da kendim için sordum
tarafından
Aman ağzı olan konuşuyor bunu diyen aşıyı hangi labaratuvarda incelemiş ne görmüş çok merak ediyorum
-Reklam-
0 oy
(810 puan) tarafından
Ben hep düzenli gördum post da açtım aynı sekildeyim asi oldum bu 2.ayim olmadım 
(504 puan) tarafından
Demekkş aşının etkisi olsam mı olmasammı çok kararsızım
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bende 20 haziranda aşım oldum 16 sında adet oluyodum daha olmadım düzensizlik yapıyo demekki. Bütün adet belirtilerim var ama ha geldi ha gelicek 
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Benimkide erken oluyor  10 gun falan erken 2 aydir twsaduf olamaz bence 
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Ya benim annemde nerdeyse 9 10 Aydır olmuyordu menopoza girmişti tamamen kesildi dedi doktor aşı olduğu ay adet oldu tekrar oda aşıdan olduğunu düşünüyor etkiliyor demek 
0 oy
(385 puan) tarafından
Bende aşıdan sonra olmuyorum eminimde hamile de değilim, sizlerde biontech oldunuz adeti gecikenler acaba? 
0 oy
(8,253 puan) tarafından
Bu soru burda o kadar çok soruldu ki ... Evet canım asi hormonal bozukluklar yapıyor bir çok kişide yakinen gördüm . Yaptıranlara temaslı olanlarda bile çok var 
0 oy
(11,250 puan) tarafından
Genç insanda da çok.duydum.asi ile alakası yok menepoz diyen arkadaşlarım genç insanlar da da c9k duydum o yüzden asi olmuyorum 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 401 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 210 göst.
15 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ftmrtyldrm25 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
22 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 205 göst.
10 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,983 soru

24,092,763 cevap

331,859 kullanıcı

...