0 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (1,151 puan) tarafından
25 haftalık hamşleyim. Vajinama doğru bişey vurma hissi oluyor. Bir de idrarımı yaparken ıkınasım geliyor istemsizce. Ama bu bazen oluyor. 23 haftalıkken daha sık oluyordu

4 Cevaplar

0 oy
(4,848 puan) tarafından
Vajinada ilk gebelikte bende onu doktora.sormustum aşağıda pıt pıt birşey atıyor diye doktorda bebek hareketlerini hissediyorsun demişti ama.ikinma hissine.birsey diyemicem
(1,151 puan) tarafından
Acaba erken doğum riski mi var
(4,848 puan) tarafından
Yani hiç bilmiyorum ki öyle.birsey demedi doktor ilişki yasak yada erken doğum riskin var falan diye hiç birşey söylemedi şimdi yine gebeyim 34 haftalık yine aynı şey oluyor ara sıra çok hareket ettiğinde.yine aşağıdan hissediyorum
-Reklam-
0 oy
(3,454 puan) tarafından
27+2 yım bu aralar bendede oluyor
0 oy
(769 puan) tarafından
Bebek mesaneye baskı yaptığı için idrarın bir çırpıda, yapamazsın ondan ıkınma gereği duyuyorsun 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Ikinma hissi idrar enfeksiyonu olabilir.
tarafından
İyi bı doktora denk gelmezsen eğer Türkiye de öyle benim oğlum beyin ameliyatı oldu çocuğun beyin zarını mahvettiler kocaman şişlik var kafasında o zarı parçaladıklari için de tümöru cikarirlarken dagitmislar ve üstüne kapatamayinca yalancı deri koymuşlar oda parçalanmış beyne kadar gitmiş beyninin kenarları hep enfeksiyon olmuş demem o ki Rabbim iyilerle karşılaştırsın
(3,895 puan) tarafından
Ysm cnm ben maydonoz suyu cok icmiyorum sütü kestigini duymuştum aynen.Allah ogluna şifa versin inşallah.
(1,151 puan) tarafından
Çok haklısın vallaha. Çok geçmiş olsn  Allah yardmcnz olsn.  Ama mesela burada insanlar açık saçık hep. Kapalı insanlar böcek gibi görüyorlar ya da fakir olanları. Ben daha iyisine denk gelmedim yeminle. Özel hastane soyuyor. Devlet hastanesi de soru soruyon dövecekler gibi konşyorlar. Ekşi suratlılar. Zaten 1 hastane var. Her ilçede bir hastane.
tarafından
Allah razı olsun inşallah geçer...
 Aysel rabbim yardımcın olsun ne diyim zor bu hastane olayları beni yedi bitirdi iyisini bulana kadar kaç tane il gezdim
(1,151 puan) tarafından
Kız eşimde mi bi sorun var acaba. Hep böyle oluyorm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 775 göst.
27 Mart 2019 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 505 göst.
16 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 623 göst.
0 oy