0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (6,400 puan) tarafından

En çok neyi özlüyosunuz eskiye, çocukluğunuza dair

Ben soba kurduğumuz zamanları özlüyorum annemlerdeyken kestane atardık pişerdi duş alırdık direk sobanın yanına koşardık pazardan pazara annem yıkardı bizi :D eskiden imkan kısıtlıydı ama huzurluyduk yaa şimdi bayram bile bayram degil çocuklar sokaklarda torpil kızkaçıran falan atardı kapı kapı dolaşıp şeker toplardık bi ev para verdimi birbirimize söyler o eve giderdik şimdi çocugumu aşagıya oynamaya bile göndermem kapıya gitmek şöyle dursun :)  çocuklardan çok şey çaldılar çok

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Berf özledim Ya eskiden dize kadar gelirdi sobamız yanardı kafamız rahat bir şekilde 
(6,400 puan) tarafından
Ne dize kadar gelirdi anlamadım canım :) sobanın hali bir başka
tarafından
Kar kürtçe ismi ile
(6,400 puan) tarafından
Hıı :D şimdi anladım canım bende bana diyon sandım :D biliyorum berf in kar oldugunu da ben başka şekilde okumsm :)
-Reklam-
0 oy
(496 puan) tarafından
Babam gececi çalışırdı koca kız olana kadar annemin koynunda uyurdum hala o sıcaklığı özlüyorum bir araya feldiğimizde sokulurum mutlaka hemen uykum gelir değişik bi şekilde :))
(6,400 puan) tarafından
Yaa ne güzel canım
0 oy
tarafından
Benim cocuklugumu caldi babam basima cok kotu olaylar geldi babam babalik yapmadi sadece cocukluguma dair kardeslerimle bir arada olmayi ozledim kavga edip beraber güldumuz günleri simdi ise herkes dagildi abimin biri evli ven annemle yasiyorum diger abi ananemle ah ahh
(6,400 puan) tarafından
Neden canım baban naptı ki rabbim ıslah etsin. Abin neden annende kalmıyo ki çocukken kin nedir bilmezdik küsemezdik
tarafından
Babam eve hic bakmadi kumar oynadi ac birakti susuz birakti her ay eve haciz gelirdi biz buz gibi evde uyudugumuz kalkinca bi lokma bile yemediimiz ac kaldigimiz gunleri bilirim o kendi is yerinde yer icer eve gelirdi halbuki bende bi anneyim babada olsa ben cocugumu ac birakip kendim yiyemem ki asla biz farkli yer de yaşıyoruz onlar farkli yerde ben ayrilinca esimden annemin yanina geldim ananem yasli oldugu icin abimde onunla kaldi
0 oy
tarafından
Ben en çok elektrik kesilince annemin etrafına toplaşıp masal anlatmasını òzledim :) babamda elektrik kesilince biz soruyoduk nereye gitti elektrikler diye bebeklerini emzirmeye gitti derdi bizde inanırdık yaaa:))
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Bizim ev hala sobalı duştan çıkınca hala koşuyorum içeri :D kızımı da kışın soba önünde yıkıyorum :) gerisini bende özledim 
0 oy
(2,586 puan) tarafından
O anları sadece bende özlüyorum onun dışında evimizde pek huzur yoktu babamı çok seviyorum ama eskiden çok geri kafalıydı evde olduğu zamanlar diken üstündeydik bi düzen yoktu adam akıllı o yüzden şuan çok mutluyum çocukluğumu özlemiyorum.. Ama şimdi evi kalabalık torunları gelinleri var eskisi şeyler yok eski kafa yapısı yani 
0 oy
tarafından
Bizim evimiz hala sobali bizde doğal gaza özlem duyuyoruz geleceğe dair ozlemlerimiz bizim geçmişe dair özlemim yok 
0 oy
(495 puan) tarafından
Cok farkli seyleri gordum cok zor zamnlar gordum ettim ama yine de ozledim 13 14 15 yaslarimi ozgurdum istedgim herseyi yapardim kafam rahatti karisan yoktu
0 oy
tarafından
Ben de çoçuklugumu özledim çocuklarla  mahallede top oynardiq. Saklanpaç oynardik. Hiç bi sorunmuz yoktu. En çokta okul yillarini özledim öyretmenlerle kışın karla oynardik  :).  Bi anlik geçen günlere döndüm:). Ne iyi etdin kiz bu postu açtin. 
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Yazları köye gitmeyi özledim kaç yıldır gidemiyorum daha doğrusu evlendiğinden beri köyde dağ orman gezmeyi ailemin bir arada olmasını özledim gençlik yillarimi özledim daha bir çok şeyi herşeyin tadı farklıydı ay içim bı tuhaf oldu keşke o zamanların tadını cikarsaydim dolu dolu yasaydim :(:( 
0 oy
tarafından
Annemle yasadigim herseyi özlüyorum canım annem meleğim mekanı cennet olsun
0 oy
tarafından

Çocukluğuma dair hiç bişeyi özlemiyorum :angry: malesef

İlgili sorular

0 oy
62 cevap 2,118 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 494 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 941 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hilalseyiss61 (87 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,099 soru

24,178,313 cevap

336,222 kullanıcı

...