0 oy
316 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Kızlar eşim geldi geleli eve doğru düzgün girmiyor böyle durumları pek yansıtmak istemiyorum buralara ama doldum artık tamam onlarda annesi babası kardeşleri ama zoruma gidiyor sanki sadece canı istediginde erkenden yanımda saat kaç olmuş hala aşağıda ya ben kendimi kullaniliyo gibi hissediyorum bugün zaten tartıştık barışmaya çalıştı yüz vermedim geçen diyorum napim onlarda insan diyor biz insan degilmiyiz dedim bı iniyon girmiyon eve bidaha dedim şimdi gelcek direk yatcak veya canı başka bişey isterse anladınız anca onun için sirnasir bugün dedim anca canın istediğinde ilgilenirsin dedim 1 buçuk aydır yoktu zaten bayrama diye geldi iyice bunaldım kızlar...

4 Cevaplar

0 oy
(30,101 puan) tarafından

Ana kuzulugu yapıp eşiyle ilgilenmeyen öküzler neden evlenir anlamıyorum.

(3,101 puan) tarafından
Annesigil bana onca şey etti aynı şekilde esimede ama çok saf boyuna işlerini yaptırsınlar parasını yesinler
-Reklam-
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Altli üstlu mu oturuyorsunuz onun sana işi düşünce sende yüz verme anlasın.
(3,101 puan) tarafından
Evet canım altlı üstlüyüz eve girmek bilmiyor benim kızım ne zamandır da hasta aşağısı temiz değil bende inemiyorum zaten daha kötü olcak diye
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Sende ona geldiginde görmemezlikten gel anlasin ana kuzusu olan böyle erkekler ne için ewlenir acba
(3,101 puan) tarafından
Zaten surda bı kaç güne gitcek gene yok bir buçuk ay yüz vermiycem anlasın neyin ne olduğunu gene canı istiyo kesin bitanrmli falan konuşmaya başladı daha yeni tavırlı olan adam
(2,310 puan) tarafından
Ben olsam yüzüne bakmam diycem de ben çok tavır almıyorum ya hemen gidip ona sarlasim geliyo ama eşin gerçekten sadece onun için sana karşı iyse bencede biraz tavır almlisin
(3,101 puan) tarafından
Afedersin canı isteyince gelir sarılır o an daha bı güler yüzlü falan olur bana karşı o iş bittimi surat 5 karış soruyorum yok suram ağrıdı buram ağrıdı her zamanmi ağrır sanki artık anladım neyin ne olduğunu artık aslında oncedende biliyordumda kendime yediremiyordum ben onun karisiyim sadece afedersin o iş kölesi degilimki canı istemediginde suratını cekeyim
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Eşinle konuş bence ona söyle ilgi istiyorum de
(3,101 puan) tarafından
Canım konuştum anlamiyorki geçen dedim işte onlarda insan diyor
(1,444 puan) tarafından
Ben de insanım de eve gelmiyon işin düşene kadar
(3,101 puan) tarafından
Nasıl olsa gitcek bı kaç güne gidene kadar yüz vermeyince anlar beni

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 605 göst.