0 oy
178 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (577 puan) tarafından
Neden sizce devlet destek vermiyor dayanamıyorum artik param olsa hepsine dagitsam neden devlet el atmiyor bilen var mı yemin ederim kalbim çok acıyor bebekleri gorunce

5 Cevaplar

0 oy
(2,047 puan) tarafından
Bende dayanamıyorum ama gercekten hepsine kurban olurum o analara babalara sabır ver yarabbim güç ver evlatlarına şifa ver Allahım elimde olsa hepsıne versem
(577 puan) tarafından
Ayenn kurban oldugum Allah dayanma gücü versin kimseyi evladiyla sınamasin çok zor çok cok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Devlet anca kendine saray yaptirma pesinde kossun bende agliyorum her gordugumde keske diyorum cok zengin olsamda yardim etsm elimden hiv bisi gelmiyo Rabbimm yardim etsin cok zor cokk her gordugumde agliyorum fena oluyorum cok :(((
(577 puan) tarafından
Bende çok ağlıyorum böyle sanki kalbimden birşey gidiyormuş gibi oluyor allahim parası olanalrin kalbine hidayet versin yardım yapmaları icin
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Ben de gordukxe deli gibi aglıyorum masum masum yardim istercesine bakıyorlar bı de ölüyorum resmen dua ediyorum Rabbım iyi insanları vesile kıl yardım et diye elimden gelse keske diye 
(577 puan) tarafından
Keşke  hepsine ama hepsine yardım edebilmek rabbim kendinden başka kimseye muhtaç etmesin
0 oy
(102 puan) tarafından
Valla aynı durumdayim eskiden bu kadar acimazdi içim kızım doğdu doğalı her gördüğüm videoda ağlıyorum elimde öyle çok para da yok beş on lira ne bulursam yolluyorum Allah yardımcılari olsun o küçük meleklerinde annelerinin de :((
0 oy
tarafından
Çok zor değil aslında 1 aylık elektrik su faturaları yola saraylarının 5 10 tanesini kurtarırlar o yavruların. Kendi çocukları torunları olsa anında müdahale halktan olunca hasta görmüyo gözler işitmiyo kulaklar. Herkesten büyük Allah var sorar hesabını. Hep çok üzülüyoruz YouTube kanalım bi açılsa gelirim olsa onlara da göndercem her ay gelen paradan insan dayanamıyo hallerine konuşamıyolar canları ne kadar acıyo kim bilir gözlerine bakamıyorum acı okunuyo resmen gözlerinden. İmkanı olan herkes göndersin para devlet sahip çıkana kadar bu vatanın evlatlarına bizim sorumluluğumuz onlara destek olmak rabbim onların 1ini bin yapsın hepsi iyileşsin İnşallah...
(577 puan) tarafından
İnanki kendi yakinimizda var aynı şehirde Zehra Meva evdeki kendi kumbaram onun ama herkese yetismeyo çok isterdim
tarafından
Bnde öyle canım keşke olsa da versek bol bol onlara

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
27 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
9 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,294 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 176 göst.
0 oy