0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yaptıran varmı bitiyor mu yoksa azalma mı oluyor acaba hangi cihaz kullanıldı aslında özel bölgede istiyorum ama cok acıyor diyorlar onu erteliyorum :)) bacaktan kurtulsam kar diyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(13,449 puan) tarafından
Benim alt bacagim bitti sanirin daha kemikli diye ust kacak azaldi ama bitmedi
tarafından
Bende üst bacaktan sikayetciyim zor oluyor alması kaca gidiyorsun canım buz lazer mi
(13,449 puan) tarafından
Ben tüm vucut gittim canim 1200tlye buz lazer evet
tarafından
Özel bölge cokmu acıyor ben uzun süredir jilet kullandım bide alt taraf bitmiyor muş doğrumu
(13,449 puan) tarafından
Alt taraf ozellikle qciyor ve evet bitmiyor canim yumusak bolgeler daha zor bitiyor sanirim. Ust bqcak genitalin alt tatafi ustler mesela baya azaldi benim bende jilet yaptim bi donem orman gibi olurdu afedersin simdi çok çok az.
-Reklam-
0 oy
(8,371 puan) tarafından
Bacak koltuk altı ve bikini bölgesini yaptırdım canım sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
(8,371 puan) tarafından
Buz galiba onu tam bilmiyorum ama iğneli lazer olmadığını biliyorum benim tüylerim çoktu bayağı azaldı alt bacakta hiç kalmadı diyebilirim diğer yerlerde çok az ve ince tüylü çıkıyor şöyle söyleyeyim koltuk altımı en son bir buçuk sene önce almıştım anca çıktı bikini bölgesi o kadar uzun sürmüyor tabi ama bayağı azalma oluyor
tarafından
Acıyor mu özel bölge ben jilet kullanıyorum Bayadır kesje kaymak gibi olsa orası beyaa :)) cıkanı nasıl alıyorsun tekrar coğalırsa
(8,371 puan) tarafından
Ilk seanslar da değil ama son seanslara doğru acı oluyor zaten bayağı azalıyor çıkanları da kesinlikle ağdayla al
(8,371 puan) tarafından
Kaymak mı nerdeeeeee :))
Keşke öyle oluverse hep
tarafından
Keşke yaaa bazı kadınlar kaymak gibi bee sanki hiç kıl tüy yokk
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ben yaptırdım canm tüm bacak ve bitti tek tük çıkıyor oda belli bile değil 

Kılların kalınsa buz lazere gitme derim atış olan lazerler var onlara gidin atış daha etkili oluyor 8 seans frlan gittim bitti 
tarafından
Atış olan lazer ne oluyo canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 759 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 332 göst.
19 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yrn33 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 287 göst.
0 oy