0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (1,689 puan) tarafından
Hanımlar bayramımız mübarek olsun inşallah ❤️

Ben bir şey sormak istiyorum sizlere..

Bundan 6 yıl önce silahlı sopalı darp edildim.. O darp esnasında Allah ım buradan sağ çıkarsam adak adıyorum dedim, bunu derken adağın ne olduğunu söylemiştim.. Fakat o psikolojiyle ben adağın ne olduğunu unuttum.. Benim ne yapmam gerek? Örnek veriyorum ben onu söylerken Allah ım adağım var kurban keseceğim dediysem ama ne dediğimi unuttuğum için bir fakire yardım etsem adağım kabul olur mu?

Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Not: 6 sene geçti üstünden ama maddi açıdan durumum olmadığı için henüz gerçekleştiremedim, en kısa zamanda yapacağım Allah ın izniyle.. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adaginin ne oldugunu unuttuysan onun yerine bisi kes ama 6 sene geçmiş ustunden baya gec kalmissin horoz bile kessen en ufak olur unutuysan
(1,689 puan) tarafından
Ya horoz tavuk falan onlar basit ama işte ben ne olduğunu unuttuğum için risk almak istemedim açıkçası.. Daha önce birine danışmaya da çekindim çünkü meraklı meraklı neden adak adadın diye soracaklar.. O olayı anlatmak istemedim.. Ama burada kimse tanımadığı için beni sormayı uygun buldum.. O şekilde oluyorsa yarın bile yaparım valla.. Çok teşekkür ediyorum yorumun için canım ❤️
tarafından
Rixa ederim canim bizim dinimiz kati din degilki Rabbim kabul eder elbet cunku unutmussun dersin Allahim adgimini unutttum yerine bunu kesiyorum de varsa oyle fakir birileri ver kesince simdi kalkip hatirlasan neysede sen hatirlamiyosun
(1,689 puan) tarafından
İnan ki hatırlamıyorum.. Ve bu hatırlamamak sürenin uzunluğundan değil, o olayın ertesi günü de hatırlamıyordum tamamen o korku-stresten..
tarafından
Olsun canim cok gecmis olsun sanada
(1,689 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(232 puan) tarafından

Unutmuş olabilirsin sen bütçene hangisi uygunsa onu kes önemli olan niyet rabbim kabul eder 

(1,689 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
(232 puan) tarafından
Senden de :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
18 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 648 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mavera (7,583 puan) tarafından soruldu
0 oy