0 oy
614 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Kızlar eşim her yemeğe birini davet ediyor kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği tamam arada sırada olur bende sofrada kalabalığı severim ama hem 1 buçuk aydır görmüyorum baş başa kızım eşim ben bı yemek yiyelim istiyorum hemde hamileyim havalar sıcak malum kapalı oldugumdan biri geldiğinde mecburen kapaniyorum sıcaktan terlemekten bişey yiyemiyorum hemde karnimdan rahatca oturamiyorum banada demiyor davet ediyor ondan sonra bana söylüyor ezelden beri bu huyu var dün bayram alışverişine çıktık çok yorgundum kızım yolda üzerime istifra etti kızımı banyo yaptırdım tam ben yapcam arıyor kaynimdan için acıkmış yemek hazirlayiver diye tamam hazırlarım ama daha duş almamisim kusmuk korkuyorum yol yorgunuyum bı yandan sonra söylendim baya bı esime getirmedi öyle söylenince kaynimi ama bu davranışından bir turlu vazgeçmiyor tamam gelsinler başım üstüne ama sürekli de olmazki..

13 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Aynen kiz insan daralır diken üstünde ha biri geldi gelecek diye 
(3,101 puan) tarafından
Öyle valla canım rahatça uzanamiyorum bile zaten gurbetçi ayda yılda bir geliyor bari arada sırada davet etsin
-Reklam-
0 oy
(2,980 puan) tarafından
Bu ne kadar saçma birşey ya valla iyi sabrediyorsun helal olsun 
(3,101 puan) tarafından
Sabrım tasiyorda napayım canım artık söylemekten yoruldum
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Haklısın canim... Misafir güzeldir ama her zaman da değil. Esinin kafasina sokana kadar tembihle bunu sen.
(3,101 puan) tarafından
Kaç kere söyledim canım gerçekten sofrada kalabalığı çok severim ama eşim gereksiz fazla çağırıyor
0 oy
tarafından
Ay cok sinir bozucu ya benim esimde de var da bu kadar degil benim adıma kararlar veriyo eve birilerini cagiriyo hatta arkadasiyla tatil plani yapmislar bana bunu soyledi kiyameti kopardim cunku arkadasinin esi açık sacik bikiniyle gezecek ben arkadasindan cekincm orami burami ortmekle ugrascm bide kucuk bebegim var ben onunla ilgilencm otekilerin cocugu yok onlar tatil yapacak ben eziyet cekicm. Gidiyosak sen ben oglumuz gidelim yoksa yok dedim o da dedi villa mi ne oluyomus ortak para vercez daha hesapli oluyo dedi ben de tamam dedim arkadasinin yaninda bikinili durmama izin verirsen gelirim dedim sustu haklisin dedi tabi ki oyle bisey yapmam ama empati yapsin diye oyle dedim. Havalar aicak zaten evde kimseyi istemiyorum ustumu giyinip basimi kapatmak eziyet resmen
(3,101 puan) tarafından
Aynen öyle canım gerçekten bu alıyorum bide hamileyim rahatça oturamiyorum kaburgalarım batıyor resmen
tarafından
Guzellikle anlamiyosa bu yolu dene bacım baska yolu yok gibi
0 oy
(954 puan) tarafından
Tatlı tatlı konuş eşinle de ki ben kapaliyim birini çağırmadan önce bana haber ver ya da sor sadece diye
(3,101 puan) tarafından
Canım kapaliliktan ziyade hamileyken insana sıcak daha çok çöker biliyosun bide rahatça oturamiyorum ne istah kalıyor ne bisey
0 oy
tarafından
Bu davranışı hrp varsa iyi bile sabır etmişsin güzelce konuş belki sana sormadan bidaha yapmaz 
(3,101 puan) tarafından
Kaç kere konuştum canım anlamıyor iste
tarafından
Çok zor o zaman işin Allah yardımcın olsun
(3,101 puan) tarafından
Amin canım Allah cümlemizin yardımcısı olsun
0 oy
(177 puan) tarafından
Aynııı babamı anlattın hiç sormadan getiriyordu eve misafir müsait miyiz değil miyiz hiç sormazdı en son hepimiz birden tepki verdik şimdi sorarak getiriyor bazen ev dağınık oluyor üstümüz müsait olmuyordu yeni yeni bıraktı o huyunu
(3,101 puan) tarafından
Ah bide benim eşim bıraksa söylediklerimin haddi hesabı yok
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Valla ayni durumlari bende yasadim ama bi an bi sinirle oturdum ddeim ki ailenin basimin ustunde yeri var ama seni artik tek goremiyorum biraz ailecek yemek yiyelim bas basa kalalim kendi dertlerimizi dinleyelim cunku sofrafan hep ac kalkardim aniden gelirlerde bana yemek kalmazdi o derece esimde anlayisli cikti saolsun oyle her zMn degil artik  aramadan da kimseyi getirmez .konusmayi dene bence sama hak verir 
(3,101 puan) tarafından
Kaç kere konuştum canim
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Hazırlık yapma o zaman ben olsam yapmam
(3,101 puan) tarafından
Canım hazirliyorum yemeği bahaneyle iniyo aşağıya davet ediyor hemen
(1,500 puan) tarafından
2 kişilik yap bizde hep 2 kişilik yemek yapılır yani habersiz gelen aç kalır açıkçası ekmek bile olmaz
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Güzel bir kavga çikart bir daha yapmaya cesaret etmesin
(3,101 puan) tarafından
Ne kavgalar ettim neler dedim güzel konustum anlamadı kavga ettim gene anlamıyor halimden
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Hazırlama yemek falan hastayım de sürekli git yat kendi rezil olsn 
(3,101 puan) tarafından
Canım işin aksisi ben yemeği hazırlıyorum dur bı şunu soyluycektim diye iniyor kafasına göre kayinlarimi falan davet ediyor
(7,827 puan) tarafından
O zaman kalk sofrada git odana yat her seferinde aynısını yap kuzum koy tavrını bu kdrı olmaz
(3,101 puan) tarafından
Ne bileyim canım öylede yapamıyorum iste
(7,827 puan) tarafından
Yapcaksın kuzum bnm hatta kıvran ağla sızla duramıyorum de
0 oy
(42 puan) tarafından
Ben olsam hastayım derim yemek yapmam hatasını anlasın kizarsa da duymamazlıktan gelirim
(3,101 puan) tarafından
Canım hastalıktan ziyade çok ayakta kaldığımda veya rahat oturamadigimda karnımın agridigini biliyor ama anlamiyor
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Tamam misafir sevilirde bubunda bur yeri zamanı olur sonuçta sende eşisin sanada danismasi lazim kafasina göre davet etmemesi gerekiyo hem hamileymişinde bide sıcak kapaliyim diyosun anliyorum seni insan bunalir ben evde şorta gezdigim halde bunaliyorum sen bide kapaniyosun eşini uyar gerekirse her dakka söyle bunu anlasin sıkıntı yaratiyor sanada
(3,101 puan) tarafından
Söylemekten yoruldum artık ah bı halimden anlasa erkek milletine kolay istedikleri gibi giyiniyorlar o zorluğu bilmiyorlar bu sicakta

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 177 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 340 göst.
17 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 249 göst.
0 oy
6 cevap 146 göst.

Kategoriler

1,469,033 soru

24,067,007 cevap

330,421 kullanıcı

...