+1 oy
191 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar 7 aylığım ama çocuğun hareketlerini alt tarafimda hissediyorum afedersiniz vajinal bölgemde ilk gebeligimde hiç yaşamadım bunu normalmi? 

2 Cevaplar

0 oy
(4,586 puan) tarafından
Büyüdükçe orda hissedersin canım normal bende orda hissediyorum ziployorum bazen yerimden hatta geçen gün aha dedim suyu patlattı geliyo o derece assagidaydi
(934 puan) tarafından
Cinsiyeti nedir genellikle kızlar aşağüda kaskta oynar
(3,102 puan) tarafından
Hele ayakta fazla kaliyim öyle bir vuruyorki aynı bende senin gibi suyum geldi zannediyorum doktor ilk gebeligimde suyumu patlattiginda pıt diye bişey hissetmiştim aynı onu animsatiyor
(3,102 puan) tarafından
Kiz canım benimde
(4,586 puan) tarafından
Kız canım benim
(934 puan) tarafından
Kız bebekler kaskta oynar canm heran çıkacak gibi oynar birde ve genellikle kız bebeklerde dogum çok zor olmaz başı hep aşağıda oluyr genellikle
-Reklam-
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Belki terstir ayakları assagi da kaldığı için öyle oluyordur
(3,102 puan) tarafından
Biz taşındık canım doktorumda mecbur değişecek artık kalp atışı nı bile dinletmedi doktor
(1,896 puan) tarafından
Kalp atışını napacaksin ki canm zaten çocuk hareket ediyor
O kalbi dinlemek baya zararlı doktor izin vermez zaten
(3,102 puan) tarafından
Yok canım ondan değil yani hiç bişey demediginin yanında onu bile dinletmedi demek istedim
(1,896 puan) tarafından
He anladım
Bana da bağırdı doktor konsuuyroum diye
Kız ilk defa o doktora gittim diye özet olarak geçmişi anlattıyordum çocuk sayısı vs bana bağırdı süs niye konusuon diye
(3,102 puan) tarafından
Susmaya gelmedim buraya deseydin ayy mal adam acayip sinirlerim bozuldu benide 1 saat boş boş bekletti odasında daha ilaç yazamiyorlar sistemden o derece yani bı magnezyum yazmaya bir saat ugrastirlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 157 göst.
9 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
3 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 153 göst.
4 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesin_annesi123 (280 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,898 soru

24,175,516 cevap

336,095 kullanıcı

...