+2 oy
549 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (131 puan) tarafından
Şimdi kizlar ben kurban kesemedim iki görümcem ve kaynanamlar kesti ama benim evimin altı bodrum olduğu icun benim evimde kestiler iki görümcem şehir dışında kaynanam ise iki sokak ötede oturuyor kaldır indir bir fasıl yaptım onları tam yikiacam bu sefer Ankarad aki görümcem geldi bulaşıkla uğraşıyordum başladı çay fln koydum başladı söylenmeye bizim geleceğimizi biliyordunuz et niye kavurmadiniz dedi fln et benim değil bana verseler kavururdum dedim neyse tavuk mavuk yaptım yediler bu sefer üç çocuğumla indir kaldır bu arada 15 kişi çocuklu var ev birbirinde sonra yine aciktilar eşim hazırla dedi tamam dedim kızgın şekilde sinucta kurban ben kesmiyorum benim ev battı mutfağa geçtim bana bağırdı ..... Senin çeneni diyor ***** ya o kadar indirdi kaldırdı demiyor sinirliyim

10 Cevaplar

0 oy
(3,454 puan) tarafından
Yüzsüz ya daha et kavurmadim mi diyor 

Kurbanı da kesmişler sanada vermemişler 
(131 puan) tarafından
Valla öyle diyor pay verdi ama o zmn yeni ayiriyolardi kendileri vermezsse napayım ya bayram sonuçta bu diyor atarlı atarli
-Reklam-
0 oy
(933 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun walla zor. Allahtan ben copsuz uzum aldim kaynana kayin baba gorumce kardes kimse yokkk
(1,168 puan) tarafından
en iyisin sen yapmisssin
(131 puan) tarafından
Keşke benimki de öyle olsaydı yada başka biri nasibim olsaydi
(933 puan) tarafından
Esinle konus kuzum anlamasi lazim seni yani sende insansin
0 oy
tarafından
Sinir olduğum için bu tip erkeklere yorum yapmak istemiyorum 
(131 puan) tarafından
Ya o kadar indirdim kaldırdım evim battı ben mecburda değildim kendinden soğuttu beni artik Cidden diyorum mutfakdada insanlar vardı çeneni s.km diyor bana walla cokda haklıyım ben bnmde vücudum yorgun düştü
tarafından
Sansina bir öküzle evlisin sadece
0 oy
(2,173 puan) tarafından
İyide canm et kesildiği aynı gün pişmez çok sağlıksiz onun 1 gün dinlenmesi gerek saçmalamislar görümcen
(131 puan) tarafından
Et benim değil kurban benim değil cnm herkes geldi evimi batırdı ettiler daha bana Trip atiyolar
(2,173 puan) tarafından
E deseydin ya evinizde pişirin etinizi
(131 puan) tarafından
Burda değiller ankarda oturuyor cnm
(2,173 puan) tarafından
Bişey diyemiyorum canm ya ama misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Ismarlama şunu yap bunu yap demez hizmetci misin sen çok canları et çekmişse alır pişirirler sana tavır yapmanın anlamı ne
0 oy
tarafından
Neden senin evinde kesiliyor canim. Ayrica görümcen cok yüzsüz sanki senin kurbanın. Eşin ayrı bir alemm o kadar kisiye hizmet ediyorsun kesin bir kisi bile yardım etmemis hep hizmet bekliyorlar ezilen yorulan sensin tabi ki laf söyleceksin
(131 puan) tarafından
Eşimden nefret ediyorum ona karşı sevgim kalmadı benim artık sırf ailesi için yaşıyor beni ailesinden saymıyor üç kişinin ki rahat rahat halletmedleri için burda yaptılar eşim evri vaki yapti
tarafından
Eşin cok tuhaff adam yaa artik evli onun ailesi sensinn onlar günü gelir yüzüne bakmaz sen yaninda olursun. Bir gün anlar o zaman iş işten geçmiş olur
0 oy
tarafından
Yardım eden olmuyor mu hiç peki?
(131 puan) tarafından
Hayır eden olması kendi ağızlarıyla dediler hakkını helal et yedik içtik kaçtık diyolar
tarafından
Komşumun başına geldi.eltisi geldi bebeği var kocası zorla yemek hazırlatip bebeği aç yatmış kadın uyuyamamis.kadin olmak zor bu ülkede.
(131 puan) tarafından
Yemin ederim zor benimde bebeğim var emzriremedim ki adam akıllı bugün onu perişan oldu
0 oy
(163,540 puan) tarafından
Valla insanlar cok nankor
(131 puan) tarafından
Yemin ederim ki oyleler onlar nasılsa bnde öyle olacağım eşimden de nefret ediyorum ya kalabalıkta bana çeneni s.km diyor ama çok yoruldum ama yiyen gidiyor herşey bana kalıyor çocuklar bir taraftan üçüncü kez aciktilar normalde hazırlıyordum sessiz sessiz eşim kalk hazilra diye bana emir verince sinirlendim sinirimi belli ettim
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Çok haklısın.. Sana et verip kavur da hep beraber yiyelim demezlerse sen nasıl varıp alıp da kavuracan
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ne düşüncesiz insanlar cahil kafa böylelerine ne desen anlamazlar canim
(131 puan) tarafından
Eşim olacak adama ne demeli ailesi için yaşıyor ya
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Üzüldüm senin için canım ya 

Bunlar ailecek topu yüzsüz sende cevabını ver karşılık siz kalma ezilme
(131 puan) tarafından
Ezile ezile insan içine çıkamıyorum artık cidden
(1,896 puan) tarafından
Kabul etme kesinlikle canm yani
(131 puan) tarafından
Emri vaki yapiyor eşim böyle biri ailesinin bir sırrı olsa benden gizli odalarda konuşuyor kim yapar bu yaptıklarımı ya kim 3 çocukla rezil oldum yemin ederim bugün

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 543 göst.
5 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 374 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Syma (955 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 621 göst.
16 Mart 2019 Diğer kategorisinde Büşbüş (157 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 1,099 göst.
12 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hunilianne (47 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,715 soru

24,173,231 cevap