0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

De GET ya 2 çocuk ile kurban mi olur :( :( :(anam ağladı resmen. Kostur koştur gözlerim döndü.  Köyde kestik. Köy ile evimin arası 1 saat. Kaynaanmgil yaylada biz köye gittik kimse yok yardım edecek.. 

5 aylik bebeğim ile 3 yaşında oğlum var. Büyük oğlum ilaç da kullanıyor. Kaynaanmgil bayadır evde yoklar. Ev pis kokuyo.  Evi yıkadim. Bulaşık yemek et falan derken dindim dindim.. yeni geldim eve esyalari yerlesturdim.

Saat 5 de kalktim hala koşturuyorum. Şimdi oturdum çocuk sallıyorum :=( :=( ne bayramı valla ya rezil bayramı :( :( :( 

Siz ne yaptınız? 

4 Cevaplar

0 oy
(14,061 puan) tarafından
Kurban bayramında insan mahvoluyor ama ne güzel işte hergun de böyle değil iyiki böyle bayramlarımız var 
tarafından
Aynen elhamdülillah :)
-Reklam-
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Kız bende bütün gün evde pinekledim kurban kestik ama o kadar çok sıra varmış ki bize daha yeni geldi eşim birazdan getirir benim maceram yeni başlayacak bakalım.. sıkıcı bi gündü yani 
tarafından
Ohhh :) Siz kestiriyorsunuz miss. Birde ben sirdan kelle ile uğraştım. :( iiiyyggg hatırlayınca bile yoruluyorum
(1,788 puan) tarafından
Neyse bitmiş gitmiş şöyle mis gibi bi kahve yap 10 dk kendine ayır
tarafından
Bu sefer de küçük oğlan durmuyo.  Geldiğinden beri ayağımda. 2 saati geçti kriz geçiriyorum resmen ;@
0 oy
(374 puan) tarafından
Aynem zor canim ya Allah yardimciniz olsun 
tarafından
Amin amin inşallah :( ama suan ben pert. Klimayi açtım uzanasim var geri kalkabilir miyim bilmiyorum
0 oy
tarafından

Kurban kesince öyle oluyo yaa 

İlgili sorular

0 oy
85 cevap 4,116 göst.
22 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 604 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,047 göst.