0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (785 puan) tarafından
Bütün müslüman aleminin kurban bayrami mübarek olsun rabbim kurbanlarinizi kabul etsin inşallah şimdi kizceler ben 14+2 günlük gebeyim 83 kilo ile hamile kaldım ama bulantı ve kusma nedeni ile şuan 80 kiloya düştüm bu benim için çok iyi birşey çünkü zaten biraz kilolu gebe kalmıştım hâlâ kilo almadım ama bu aralar iştahım açıldı elimden geldiğince hamur işleri yememeye çalışıyorum fazla kilo almamak için ve fazla hareket etme imkanım yok bu yüzden evde yavaş tempoda Leslie yapsam bı sorun olurmuki ikinci sorumda sucuğu pişirerek yemek zararlı olmaz dimi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben 86 ile hamile kaldım ilk iştahım yoktu aonra açıldi 106 ile doğuma girdim:ermm: daha çok başlar dasin o yüzden dikkat et derim son ayda alırsın zaten kilo suciga gelince ben hergun yiyordum iyi pişir sıkıntı olmaz canım 

(785 puan) tarafından
Bende fazla kilo almak istemiyorum kuzum zaten çünkü kilo tutan bir bünyem var hedefim 7 kilo almak hamilelik boyunca 87 kiloyla doğuma gidersem çok iyi olur
Evet sucuğu çok iyi pişiriyorum ozaman dedin gibi sorun olmaz teşekkür ederim canım
tarafından
Rica ederim canım sağ saglim alırsın ins bebisi ❤️
(785 puan) tarafından
Amin kuzum inşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sucugu guzelce pisir cig kalmasin kuzum bende 58 ile hamile kaldim 86 kiloyla doguma girdim 15ay oldu suan 57 kilodayim merak etme doğumdan sonra veriliyo
(785 puan) tarafından
Ay maşallah sana canım ne güzel vermişsin kiloları ama benim kilo tutan bir bünyem var oyuzden dikkat etmek istiyorum hedefim sadece 7 kilo almak ama işte fazla hareket imkanım yok bende evde yavaş tempoda Leslie yapıyım dedim olur dimi
0 oy
(5,756 puan) tarafından
Ben 9 ay boyunca yaptım. O kadar faydasını gördüm ki. Kesinlikle yap derim. Tabi doktorun izin verirse.
(785 puan) tarafından
Tamam canım bayramdan sonra doktor kontrolüm var ozaman soruyum doktora teşekkür ederim

İlgili sorular

+15 oy
24 cevap 1,301 göst.
10 Nisan 2024 Diğer kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
28 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,595 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
21 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aytencelik (4,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
21 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Papatyaa0 (93 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,696 soru

24,114,480 cevap

333,165 kullanıcı

...