Elimde açıyorum canım.. Tarif için 70 gr tereyağ 1 cay bardağı sıvıyag bir çay bardağı süt. 2 yemek kasıgı sirke Bir fiske tuz. Bir su bardağı su 1 yumurta 1 yemek kaşığı yogurt kulak memesi kıvamında yogur. Açabileceğin büyüklükte bezeler3 böl. Önce tabak kadar ac sade nişasta ile ara katına poşet sererek üst üste koy bir süre buz dolabında beklesin sonra sade nişasta ile aç. Taka kadar açınca bol nişasta süt. Ara kata mutlaka poset koy.. Sonra her birini alır büyük qcarsın. İster üst üste koyarak tepsiye diz. İster büzme yap. İster midye yap. Bu hamur tarifi ile istediğin baklavayı yaparsın. Püf noktası. Hamuru kurutmadan cabuk ac. Ve düşük ayarda yavas yavas pişir. Bir anda kızartma. Afiyet olsun.. Merak ettiğin şeyleri mesaj alarak sorabilirsin.