0 oy
487 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
Kızlar biraz dertlsmek istiyorum ilk  çocuğum 20 Günlükkken vefat etti şimdi de 2 aylik bebegim var allahıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim çok sağlıklı ama ilk bebegimin resimlerini gördüm sımdi çok kötü oldum onu o kadar cok özledim ki anlatamam  içimin acısı hala geçmedi çok canım skılıdı şimdi sadece biraz dertlesmek istedim kusuruma bakmayın sizinde caninizi sıktıysam eger

13 Cevaplar

+1 oy
(268 puan) tarafından
Estagfirullah Rabbim sana sabırlar versin. Onun zaten mekani cennet, sizleride ona komsu eylesin inşallah. Çok zor elbette bizlere konuşmak kolay geliyor karşıdan belkide ama Allahım olana sağlık sıhhat huzur versin. Kendini üzme bak tekrar nasip olmuş annelik duygusu sana,şükür et 
(65 puan) tarafından
Zaten çok şükrediyorum Rabbime binlercekez şükürler olsun ama naparsn iste yüreğim yaniyo
(268 puan) tarafından
Anlıyorum ben ne desem boş hiç bir acıya benzemiyor bu Allahım sabırlar versin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ah be gülüm ne yazılır ki şimdi, Rabbim cennette kavuştursun sizi. Başın sağolsun canım

(65 puan) tarafından
Saol allâH razı olsun
0 oy
tarafından
Ne kusuru kız burda dertlerimi paylaşmak için varız Allah sana sabır versin inşallah evladını sağlıkla büyüt üzmemeye çalış kendini evlat acısı hiç bi acıya benzemez ama fazla düşünüp kendini üzme hayat devam ediyor melek oldu o cennete seni bekler 
(65 puan) tarafından
İnşallah allaH razı olsun
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Ağlattın kiz beni gece gece ewlat acısı işte dinmiyo hiç yasiyan bilir tabi Rabb'im kimseyi ewladindan ayrirmasin Rabb'im şimdiki bebegine uzun ömür ler versin inşallah
(65 puan) tarafından
İnşallah amin allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim gönlüne sabır versin canım benimde annem benden önce ablamı doktor hatası yüzünden kaybetti sadece yüzünü 5saat görmüş aradan 26yil geçmiş halengozleri dolar cennette sizi beklicekler melekleriniz rabbim kalan evladına bol sağlıklı ömür versin inşallah
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Basın sagolsun canim ilk benegin hasta fln miydi? 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Basın sağolsun Allah rahmet eylesin    sonuçta bekliyor seni cennet kuşu  olmuş o minik neden kaybettin 
0 oy
(762 puan) tarafından
Senın ıcını rahatlatacak bırsey dıyeyım senın o kucuk yavrum seni almadan cennete girmeyecek mıs annesini bekliyor.... Annemde 30 gunluk bebegın kaybetmiş sızın faydanız yok bana onu faydası var benı bekliyor der hep 
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Estağfirullah Allah sabır versin bu bebeğini sana bağışlasın inşaAllah

Tabiki bebeğini ozliceksin 

Benim annemin ilk bebeği dokuz aylık nazardan vefat etmiş annem ondan sonra 10 tane çocuğu oldu ama hala onu anlatır ve ağlar yani geçmeyen unutulmayan bir acı sadece bu acıyla yaşamaya alisacaksin 

Rabbim yardımcın olsun inşaAllah
0 oy
(418 puan) tarafından
Başun sağ olsun

Rabbim sabır versin
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Benim kız kardeşimde 3 aylıkken öldü, kalbi delikti, o zman imkanlar böyle yoktu biz ilçede otururduk doktor İstanbul'a getşep tedavi etmemizi söylemişti, parasozlığın gözü kör olsun, hiç ağlamazdı o kadar güzeldik i anlatamam, öleceği gün ağladı sadece, sesini ilk defa ozmam duyduk, göz yaşı geldi, akşama kalmadı öldü hiç unutmuyorum annem başında bekleyip, ağlıyordu akşam oldu öldü, sende üzme kendini bebeğimle ilgilen nasibi yokmuş 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Başınız sağ olsun canım cennet kuşu o annesi. Allah bebeğine uzun ömür versin. 
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Rabbim cennetinde kavuştursun kıyamam ...

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 917 göst.
17 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 357 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 638 göst.
13 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmanurozdemir429 (74 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,818 soru

24,103,621 cevap

332,564 kullanıcı

...