0 oy
315 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (495 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bugun hic durmadim pogaca borek baklava sarma yemek derken ev temizligi hic durmadim yarin icin bu yemek eltim gilde bizle kesecek ama eltim hic aramadi yemegi sunu boluslim sole yapalim vs diye bende yarin zorlanmayim heryere kosmm diye bugunden ayarladim herseyimi 7 gibide cocuk sesleri duyunca yavrum durmadi disri cikardim esim aradi abimle esi konusuyordu bize gelecekler heralde ara diye bende benimmj aramam lazim bana geleceklerse musyitmisin gelecez diye aranir dedim kizdi nolacakda vs diye sonra aradim tekrr esimi noldu geliyorlarmi yemek yapayimmi diye bilmmem aramadinmi ara dedi aradim bakmadi ezan okundu biz iceri girerken eltim aradi beni aramissin diye belli etmedim haberim yokmus gibi konustum gelin burda yatalim fln dedim yok sabah geliriz dedi canim sikildi carsiya cikacam ordan dukkana ugrucam baklim o zmn haberlesiriz dedi kapatti yarin icin yine bisi demedi esimede demistim eksikler var unutmayalim diye 2 gundur evde yemek yemiyor bide bende geliyonmu hemen yemek yicenmi dedim hazirmu dedi mantar yapacam cabuk olur yiceksek yapacaktim dedim cik disari markete gidecez diye kizdi marketin onune vardik saat kac yemek neden hazirlamiyon fln dedi bende durmadim hic yarina hazirlik yaptim 2gundurde gelmeyince bilmeyince gelip gelmeyecgini o yuzden yapmadim bide cabuk yapildigi icin onada guvendim dedim sanki nolmus dedim acelesi varmis gibi bi yere yetisecek gibi hadi hadi dedi bende bole davranacaksan niye getrdin madem beni dedim cocugu aldi git eve hadi dedi gitmedim girdim markete uzatmamak icin eve geldik cocuk 3 gundur gormeyince haliyle birakmiyor bende dedimki aksam oldu artik sebeslemistir gitme gelm yemegimizi fln yiyelim dedim neyi hazmedemiyon oraya gidiyom diye diyo ne alala dedim bide eltim diyor ki belki abim alir bizi esim ole dedi diyor hanim carsiya cikacak diye esim alacakmis dha nerler ayrica bana davranma sekline bak eltimi almaya gidecekmis nabacagimi sastim yeminlen
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
(2,225 puan) tarafından
haklısın

yemek hazır değilse yardım edersin kalp kırmaya ne hacet 

haklısın gerçekten bide çocukla 

benim çocuğum yok böyle bir şey yaşasam ben dahi üzülürüm 
(495 puan) tarafından
Cok dedim cok anlayan dinleyen yok
(2,225 puan) tarafından
sebebini sor belki farkında değildir
sürekli söyle erkekler bazı şeyleri biz kadar ince düşünmüyor
bende çok alınganım kırılganım nazlıyım

ya umursamayacaksın ya da konuşup halledeceksiniz canım inşallah düzzelirsiniz
(495 puan) tarafından
Canim 5senelik evliyiz 5 senedir diyrum ve anlamdi taniyamadiysa dusunmuyjrsa jstedgom kadar konussamda fark etmiyor
(2,225 puan) tarafından
yani canım sebepsiz mi bu kırmalar incitmeler
ya yapısı böyle
mesela fark etmeden seninde yaptığın bir şey vardır
mesela konuya seni kırdımmı incittim mi neden böylesin gibi sorsan daha ılımlı olur sonra da rahatsız olduğun şeyleri dile getirrisin
böyle de olmaz ki bir gelse beş gidersin
pes etme canım yine de dene yine bence
(495 puan) tarafından
Dedim canim nabtim sanada da sinirlisin neye kizdin diyorum bisi yok tamm sen bisi yapman diyor ama bi dusunuyorum ole asiri tepki verilecek yada hic bisi yapmamasimdir
-Reklam-
0 oy
(495 puan) tarafından
Derdime ortak olacak yokmu konusmaya ihtiyacim var

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 728 göst.
20 Mayıs 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 872 göst.
15 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy