0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bu üçüncü kez oluyor bir kaç gün öncede başıma geldi bebeğimi emzirdim yatakta uzandım yatmaya çalıştım tam uykuya dalacakken nefesim kalıyordu sanki biri içine girmeye çalışıyor nefesimi tutuyor gibi bismillah içimden diyordum gözümü zar zor açmaya çalışıyorum yatmiyacam kalkacak diyorum vücudum hepsi uyuşuyor 5dk boyunca devam ediyor en son ölecek gibi nefessiz kaldım Allah'ım yardım et Bismillahirrahmanirrahim der demez gözüm az birşey açıldı kardeşim karsimdaydi beni uayndir decektim ses çıkmıyordu elimi kipirdatamiyorum sonra rüya görüyor rüyamda istemeden birileriyle ilişkiye giriyorum yada zorluyorlar karşımda çıplak insalar var ilişkiye giriyorlar pis şeyler yapıyorlar ve beni yapmaya zorluyorlar çok korkuyorum ben namazımi kılan biriyim kuranimi okuyan biriyim niye bu 3 oluyor pis böyle şeyler görüyorum 

Linclemeyin lütfen asla böyle şeyler düşünmüyorum düşünüp görüryorsun diyen olur asla gördüğüm rüyayı hemn unuturum altında kalmıyorum zorla sanki biri içine girip zorluyormus gibi kimseye de diyemiyorum utanıyorum korkuyorum tekrar başıma bu pis olayın geleceğinden nefesinin kalmasından ölmekten değil igrencligi tekrar görmekten ne yapmam gerek bunun için 

6 Cevaplar

+1 oy
(669 puan) tarafından
Karabasan basmıştır yada 3 harflide olabilir bi hocaya git bence canım 
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok zor çok dua et olmazsa beňce güvenilir bir hocadan yardım al 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Her gece uyumadan ayetel kürsi oku inşallah bisey de olmaz RABBİM'in izniyle melekler koruyor ALLAH 'ın izniyle 
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Pis şeyler kısmı değil  ama diğer söylediklerin bendede çok oluyor.

Benim çözümüm bilimsel olarak beynin uyanıp vücudun uyanmadigina inanmak oldu . O durum gecene kadar dua ediyorum .
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bende de oluyor bazen üstüme bastırıyorlar böyle bağırıyorum sesimi duymuyo eşim meğerse ben bağırdığımı sanıyormuşum eşim hiç sesin çıkmadı diyor genelde böyle olduğunda üstüm açık oluyor 
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Kız ben şimdi desem aynılarını yaşadm herkes linçliycek sende de herşey var diye ama kardeşimle bile sapık şeyler görüyordm rüyamda yemin olsn.  Senin anlattıklarının hepsini yaşadm. Güya eşim bana başka biri gibi gelip tecavüz etmeye çalışıyor ama eşim gelip beni kurtarıyor. Sen düşün. Ama geçti yani. Hâla tek kalamıyorum evin içinde. Eşim gelene kadar yazıyorm ona 
tarafından
Nasıl geçti pki benm ki tekrar olur diye lorkuyorum
(1,151 puan) tarafından
Hep bana saçmalama falan dediler gördüğüm bazı rüyalar gerçek oluyordu o zamanlar. Annem inanmzdı bana. Bazıkarı da inanmazdı ama söylemezlerdi. Annem hep saçmalama falan içini ferah tutderdi. Galiba inanmştı ama bana çaktrmıyordu. Ben bir ara dua aççtm evde bakara suresi. Aç dinle bence bir süre. Korku geçmese de en azndan rüyalar çok azalıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 274 göst.
0 oy
0 cevap 95 göst.
0 oy
3 cevap 154 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,307 puan) tarafından soruldu

Kategoriler