Bu üçüncü kez oluyor bir kaç gün öncede başıma geldi bebeğimi emzirdim yatakta uzandım yatmaya çalıştım tam uykuya dalacakken nefesim kalıyordu sanki biri içine girmeye çalışıyor nefesimi tutuyor gibi bismillah içimden diyordum gözümü zar zor açmaya çalışıyorum yatmiyacam kalkacak diyorum vücudum hepsi uyuşuyor 5dk boyunca devam ediyor en son ölecek gibi nefessiz kaldım Allah'ım yardım et Bismillahirrahmanirrahim der demez gözüm az birşey açıldı kardeşim karsimdaydi beni uayndir decektim ses çıkmıyordu elimi kipirdatamiyorum sonra rüya görüyor rüyamda istemeden birileriyle ilişkiye giriyorum yada zorluyorlar karşımda çıplak insalar var ilişkiye giriyorlar pis şeyler yapıyorlar ve beni yapmaya zorluyorlar çok korkuyorum ben namazımi kılan biriyim kuranimi okuyan biriyim niye bu 3 oluyor pis böyle şeyler görüyorum
Linclemeyin lütfen asla böyle şeyler düşünmüyorum düşünüp görüryorsun diyen olur asla gördüğüm rüyayı hemn unuturum altında kalmıyorum zorla sanki biri içine girip zorluyormus gibi kimseye de diyemiyorum utanıyorum korkuyorum tekrar başıma bu pis olayın geleceğinden nefesinin kalmasından ölmekten değil igrencligi tekrar görmekten ne yapmam gerek bunun için