0 oy
572 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (393 puan) tarafından
Gurbetteym eşim arkadaşlarının eşleri ile tanıştırmak istedi kabul etmedim ben böyle iyiyim gerçekten artık insanlar ile muhattap olmak istemiyorum az önce arabadan okeyide alim dedi göreve gidicek bende şakasına ee ben arkadaşlarımla ne oynucam dedim 

Çok çevren var ya olanida sen istemiyorsun dedi çok zoruma gitti ben böyle iyiyim dedim bağırdım peki dedi gitti 

10 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım sen neden istemedin arkadaşlarının eşlerini bir kere olsa tanışsaydın keşke nasıl insanlar bir bakardın 
(393 puan) tarafından
Hiç istemiyorum oooof neden böyleyim ben yalnız olunca çok mutluyum
tarafından
Nezamana kadar yalnız mutlu olabilirsinki herseyin yeri ayrı bence  arkadaş ortamı tabi kafama göreyse bana enerji veriyo iyi geliyor bence sende bir denemelisin
(4,687 puan) tarafından
Yalnız olmak her zaman iyi bir şey değil
-Reklam-
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ne olacak ki bir  kere eşinin  hatrina  tanissaydin   içine  sinmezse  daha da gorusm3zdin 
(393 puan) tarafından
Çok soğuk biriyim kimseyle konuşamıyorum kaynasamiyirum
0 oy
tarafından
Bence hata yapıyorsun eşin tanışmanın istiyor demekki tanış belki çok seversin sanda iyi olur 
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Bende senin gibi düşünüyorm hep çay içmye gelelim siz gelin istmdm iki bebşim var zaten bi bakıom akşm olmş hepsi için konşmuorm ama çoğu dedikoducu
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Ben sana hak verdim canım bende yalnızlığı seviyorum. Tamam bir iki arkadaşım olsun ama ev gezmeleri, komşuculuk vs.hiç benlik değil.
0 oy
tarafından
Bende sen gibiydim esimin arkadaşları ile tanıştım şimdi bacı olduk bence tanış bı derim
(393 puan) tarafından
Nasıl başladı ya canm yardımcı olur musun
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Yanlis yapiyorsun esini neden yalnız birakiyorsun sevmeseden yanında ol
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Yani bende çekingenim istemem içim yeni insanlar tanımak istemiyor. Kendime mi güvenmiyorm bi şekilde ama hiç arkdşm olmadı ondan mı bilmiyorm. 5 yıldan fazla oldu yüzyüze arkadaşm olmadı hiç. Belki komiu fln oldu da mesafeli 
0 oy
tarafından
Cnm ne güzel işte iyi insanlarsa kafa dengiyse çok güzel olur ben burda yanlışım konuşacağım konsey yok insanın ihtiyacı oluyor 
0 oy
tarafından
Eşin küsse yeri yani. Çok kirmissin adamı yazık olmus. Hiç mi Hatri yoktu 1 saat dayansaydin keşke. Yetmezmiş gibi birde nispetlik laf etmişsn ben ne oynicam diyerek. Valla esininin gönlünü al bence 
(393 puan) tarafından
Oynucam demedimki cnn
tarafından
Arkadaşlarimla ne oynicam demişsin ya işte

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,672 soru

24,142,915 cevap

334,555 kullanıcı

...