+2 oy
1,601 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bugun baska bir doktora daha gittik oda amaliyat dedi tek böbrek ve saglikli değil signigrafi cekilecek  idrar kaçağı böbreğin yarisini çürütmus olabilir yarısını alabiliriz dedi yarim bobrekli bir insan yasayabilirmi diye soramadim pismanim ama soramadim boğazıma yumruk çakıldı Allah icin kimin duasi kabul olur bilinmez yalvarıyorum dualariniza katin oğlumu ismi mert Allahim onu benden almasin o geceleri ellerimi tutmadan asla uyuyamaz mert beni babasini bu yalan dunyayi cok sevdi kizlar beni annem diye seviyor mert annem diyerek sarılıyor bana kizlar mert denizi renkleri karpuzu simiti cok sevdi bunlari yalan dunyaya doysun oğlum Allah rizasi icin yalvarıyorum size duaniza katin bizi

57 Cevaplar

0 oy
(368 puan) tarafından
Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah Allah'tan umut hiçbir zaman kesilmez güçlü olmaya çalışın
tarafından
Amin canim Allah razi olsun:(( guclu olmak cok zor ama zorundayım
(368 puan) tarafından
Eminim çok zordur ama bebeğin için Rabbim ikinizin de yardımcısı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aglattin ya beni Allah şifa versin inşallah kızımda böbrek sorunları var rabbim yardımcimiz olsun 9 bucuk aylık kizim:((
tarafından
Amim canim Allah razi olsun  Allahim kimseyi evlatla imtihan etmesin senin prensesinede en kisa zamanda sifa nasip eylesin
tarafından
Amin insllah
0 oy
tarafından
Rabbim sifa versin insallah yavrunu sana bagislasin
tarafından
Amin canim Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Ya kurban olurum yaşar tabi niye yaşamasın annesi daha geçen birini gördüm kadının kalbi yok sırtında koca bir çanta yapay kalp ile yaşıyor ne olur allah tan ümit kesme rabbimin izniyle daha cooook simit yer karpuz yer ne güzel günler görür kuzum 
tarafından
Amin canim Allah razi olsun:(( insallah Allahim insallah oyyy oyyy :(
0 oy
tarafından

Ah kuzum içim yandi  Rabbım şifa versin  inşallah  :'(

tarafından
Amin canim Allah razi olsun:(
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Allah şifa versin canım. Mert yavrun daha cok ufak. Teyzem tam 13 sene hiç bobregi olmadan yaşadı. Ve 13 sene sonra nakil oldu. Nakil olalı da bir 10 sene oldu masallah sapasağlam. Hele senin yavrun daha körpe. İçini ferah tut. 
tarafından
Hic böbreği olmadan nasil yasadiki canjm cok gecmis olsun sizede amin Allah razi olsun canim
(12,026 puan) tarafından
Canım baya baya vallahi billahi yoktu 2 bobregi de bitmişti diyaliz yapıyordu
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah
tarafından
Amin canim Allah razi olsun:(
0 oy
(184 puan) tarafından
Canımsın ya agliyarak okudum rabbim sana bağışlasın. Şifasını versin hiç bırakmasın elini tek bobreklede yaşanabilir cnm
tarafından
Amim canim Allah razi olsun;((((((
0 oy
(462 puan) tarafından
Oy maşşAllah size.cok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kuzucuğa :( 
tarafından
Amin canim Allah razi olsun:((
0 oy
(1,767 puan) tarafından
Şuan ezan okunuyo burda ezanların hurmetine Rabbim evladına şifs versin onu sizden sizi ondan ayırmasın inşAllah 
tarafından
Amin canim Allah razi olsun:((
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Bence korkma benim eşim de doğuştan tek böbrekli ve bunu daha yeni öğrendik normalde askere gidemez ama muanede  görülmemiş  hatta tek böbrek olduğu icin büyümede var ama allaha şükür şuan 30 yaşında ve gayet sağlıklı 
tarafından
Allah sifa versin canim ama bizimki malesef esinin durumundan cok farkli
(1,235 puan) tarafından
Anlıyorum rabbim şifa versin ama korkma her serde bir hayır vardır
0 oy
tarafından

Ayy inşallah mert iyileşir ya yazıyı okurken bile gözlerim doldu içim burkuldu. Allah Şafii ismiyle şifasını verir inşallah :(

tarafından
Amin canim Allah razi olsun:(((((
0 oy
(926 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm hangi doktora götürdün naptın
(926 puan) tarafından
Engin Melek mi canım Özel klinik
tarafından
Evet canim engin melek tanıyormusun
(926 puan) tarafından
Duymuştum canım adını çok iyi doktormus
tarafından
Evet canim cok arastirdim 2 kisi takip ediyor suan duruma gore antalyayada götürebiliriz hayirlisi olsun insallah
(926 puan) tarafından
Evet orda böbrek hastanesi varmış sadece böbreğe bakıyormuş gerekirse götür canım imkan varsa
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Icimi yaktin yutkunamadim, Rabbim safi ismiyle sifa versin evladını sana bagislasin canım yokluğuyla sağlığıyla imtihan etmesin insallah. 
0 oy
(2,586 puan) tarafından
RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH RABBİM YOKLUĞUNU GÖSTERMESİN ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Allahim korusun onu yarrabbim hic bir bebegi caniyila sinamasin guzel rabbim insAllah iyilesir insAllah biseyi kalmaz cikmadik candan umut kesilmezmis rabbim sifa versin insAllah
0 oy
tarafından
Ay canım çok üzüldüm dua ederim gözlerim doldu geldi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 148 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hale01 (1,980 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sevimmuhmed (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 218 göst.