0 oy
169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (672 puan) tarafından
Buyuk kızım 4 yaşında küçüğü 8 aylik. Büyük kızım arkadaşları ile veya ilk defa gördüğü cocuklarla oyuncaklarını paylaşıyor ama kardeşinin elinde ne görse alıyor vermiyor. Normal bi durum biliyorum ama ne yapmam gerek onu bilmiyorum yada akışına mi bırakmalı. Tecrübeli anneler neler önerirsiniz. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kıskanıyomu acaba kardeşini

(672 puan) tarafından
Orası kesin canim kıskanıyor:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Akışına bırak canım diğeri de kendini ifade eder olduğunda ablanın elinden çeke çeke alacsk merak etme çok üstüne düşme sen irdeledikce büyüğün daha çok yapmaya baslar sonuçta dışarıda ki gelip geçici kardeş ona bir kuma ") alisir zamanla 
(672 puan) tarafından
Kiz oda küçük ya daha elinden alınınca ağzı açık bakakaliyo üzülüyor insan :) en iyisi tepki vermemek diyorsun yani. Oyle yapayım en iyisi
tarafından
Aynen canım çok üstüne düşme zamanla birksiyorlar o huylarını çünkü bebim büyük kızımda öyleydi gerçi o hiç kimseyle paylaşmazdı bir şeyini şimdi küçük elinden çeke çeke aliyo ")) ortalık oyuncak doluyken tek bir oyuncak için dövüşüyorlar ben artık kızım sen ablasın ver onu bak burada aynısı var  diyorum tamam deyip bırakıyo önceden olsa kan çıkardı o oyuncak için ")
(672 puan) tarafından
Benim hiç kardeşim olmadı tek çocuktum o yüzden nasıl hissederler bilmiyorum nasıl davranayim onuda bilmiyorum. Önerilerin için  çok sagol canim :)))
tarafından
Sende sağol canım ") onlar kendi yolunu bulur merak etme kendi hallerine bırak

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 817 göst.
0 oy
8 cevap 342 göst.
11 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde GizemAl (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 351 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aslsalmyr (844 puan) tarafından soruldu
0 oy