+1 oy
869 göst.
Diğer kategorisinde (597 puan) tarafından

Oglum tombis diye annem görümcem esim kimse ogluma sort giydirmeme izin vermio. Nazar deger aman cocugun bacaklarini kimseye gosterne aman tshört bile giydirme. Ya heves edip iszedigimi giydirtmiolar. 

image

Pm image

34 Cevaplar

0 oy
(30,017 puan) tarafından

Çok saçma Bir düşünce.

-Reklam-
0 oy
(12,028 puan) tarafından
Millet hep konusur. 
0 oy
(53,685 puan) tarafından
cok tatli masallah benim kizimda tombikti bende kisa biseyle çıkarmıyordum ☺️
0 oy
tarafından
Nazar değer diyerek ten herkesin bebeği var başa hidi gelecekse zaten gelir havaya göre giydir bence kimseyi dinleme benim validemin evi serindi ben kollu giydiriyodum havalar daha çok ısınınca dört tişört giydiriorum
0 oy
(376 puan) tarafından
Ay abartmasınlar ya. Sıcakta çocuk isilik olur. İnsan ırkı benden devam etmiyor tek çocuk değil diye hatırlat bence. Nazar değicek diye müzeye mi kapatalım çocukları
0 oy
(11,241 puan) tarafından
Uzun giydirsen o çocuğun boğumları hep pisik olur cnm

Benim oğlumda böyle 

MaşaAllah Rabbim nazarlardan korusun  
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Maşallah subanallah cnm ama sen pantolanda giydirsen gözükür yazık günah biz bile pantolanda rahat edemiyorken küçücük çocuk nasıl rahat etsin pissinmi ayrıca nazardan korkuyorlarsa bir sürü dua var okusunlar Allah'ın izniyle bişe olmaz
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Senin cocugun senin hayatin senin kararlarin..

Kime ne?
 :)
0 oy
tarafından
İsilik olsun sıcakta sonra çocuk demi
0 oy
tarafından
Ahahha ayni benim oglum ben de gecen gun kisa giydirip kaynanama goturdum cocugun bacaklarini niye kapatmadin diyo ben dedim asiri sicak niye kapatiyim goze gelir nazar deger diyo benim tabi ki hevesim kacmiyo istedigimi giydiririm annesiyim ben onun kimseyi karistirtmam
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Canım maşallahta bi senin çocuğun yok öyle düşün :)) 
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Maşallah oğluna . Allahdan  birsey olacaği varsa nazar bos sey kuzum allah bağışlasn:)
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Maşallah bir yandan haklılar değebilir nazara inanıyorum. Gerçi sen buraya atmışsın bir anlamı kalmamış :DD
0 oy
tarafından
Onlar cocuk görmemiş sana bir bebek atayim alt komsumun çocuğu gormen lazim masallah diyeyim cocuk 6 aylik bile değil emziriyor hala sadece artik boyun altı pisik olmuş 4 numara bez kullanıyor sutu cok yararli maşallah. 

Suan benim bebeğim olsa 2inim mesela onun sutunden veririm. Oglumla ay var diger oglunun oda oyleydi maşallah 
(597 puan) tarafından
Benim oglumda 4+ bez kullanio cnm ve ayni dedigin gibi boynunun alti pislik doluyo ama ben emzirmiom mama icio ve en hafif mamayi veriom en sekersizini yaramayanini icio ama tabi allah var et tavuk pilav iskembe ne verirsen yiyo her sabah yumurta tere yaga peynir ama ben istemiom kilolu olmasini. Tontis guzel ama asiri olmasin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 154 göst.
17 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 665 göst.
9 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yenihesap2024 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 249 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,848 soru

24,008,039 cevap

327,654 kullanıcı

...