0 oy
179 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,546 puan) tarafından
Kızlar kızım 7 yasında sürekli burnu kanıyor ve kolay kolay durmak  bilmiyor. Havaların ısınması ile daha cok arttı... Endişelendım bugün 4 5 kere kanadı. Yarın doktorlar acık olur mu bayram sonu nu mu bekleyim.. İçim cız ediyor onlara gelen bana gelsin.. Dayanamıyorum. Burnunda et var galiba sizce bu sebep olabilir mi. İnt baktım da sebepler arasında lösemi de yazıyor. Allah ım korusun :(

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Canım nette her ihtimali yazıyo.

Bence sen yarını bile bekleme şimdi Kalk götür nolur nolmaz 

(3,546 puan) tarafından
Uyudu şimdi canım. Baya Bi kanadı. Götürcektim hemen anne yarın gidelim çok uykum var dedi. Uyudu kaldı öylece.
-Reklam-
+1 oy
(75 puan) tarafından
Aklına kötü şeyler getirme benim kuzeniminde öyleydi kılcal damarları zayıftır genelde burun o yüzden kanar Allah şifa versin
(3,546 puan) tarafından
Amin sağol canım. İnşallah öyledir.
+1 oy
(1,581 puan) tarafından

Canım benimde oluyordu sürekli küçükken. Gün-de 5 6 defa falan. Gece uyurk3n bile kanıyordu. Doktora gittik burundaki kılcal damarlarda sızıntı var o yüzden demişti. Üstünden bayaa zaman geçti tam hatırlamıyorum ilaç mi verdi nasıl geçti ama kötü düşünüp üzme kendini endişe etme. Rabbim şifasını versin <3

(3,546 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Et varsa ondandir.annem kardesimden cok cekti.uyurdu sabah kalaridikki yastik boyuna kan.durduk yere kanardi.kesdirine kanda sesildi.losemi diye kendini korkutma.doktora gotur sicak tetiklemisdir bacim
(3,546 puan) tarafından
Sağol canım evet iki delikte de et görünüyor ama doktora götürüp göstermedim hiç ama hemen götürcem. Artık iyice çoğaldı kanaması. Bu ara sıcaklardan daha fazla kanıyor. Yastık aynı dediğin gibi sürekli kan oluyor.
tarafından
Bizde yasadik bu durumu.bir an once gotur duzelicek insallah.burun eti aldirma cok kolay oluyor.allah yardimci olsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,960 soru

24,118,394 cevap

333,341 kullanıcı

...