0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba, kızıma tuvalet eğitimini geçen ramazan bayramı vermeye başlamıştım ama bu ara geceleri çok sıcak olduğu için aşırı su içiyor ve altını ıslatıyor uyurken. Annem altına gece bez bağla diyor ama emin değilim sizce bağlamalı mıyım? Maalesef genetik olabilirmiş gece alta kaçırma, ben de uzun yıllar gece alt ıslatma problemi yaşamışım neredeyse okula gidene kadar. Eşim bağlamamı istemiyor öyle alışmasın diye ama ben artık çarşaf ve alez yetiştiremiyorum hergün değiştirmek zorunda kalıyorum. Gece çişini yapınca rahatsız da olmuyor, sabaha kadar kuruyor galiba sabah bazen kokudan anlıyorum çişini kaçırdığını. Sizce bez bağlamalı mıyım geceleri?

7 Cevaplar

0 oy
(53,932 puan) tarafından
gece kaldirip cisini yaptir canim benimkide uykuda anlamiyo hala bezliyodum bıraktım bezlemeyi tuvalete götürüyorum 
tarafından
Teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun alıştırmamak lazım :)
(53,932 puan) tarafından
sidikliler herşeyi cok biliyorlar soylemiyorlar☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok canım bağlama gerekirse hergun değiştir ama bağlama ona alışmasın tekrar yatmadan tuvalete götür gece alarm kur götür bide öyle dene 
tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim :)
0 oy
(65 puan) tarafından
Altına laylon serin çarşafın her gece de WC ye kaldırın kendiniz düzenli genetik bir problem meğer kardesimde de vardı annem geceleri kaldırirdi bir süre devam etti sonra kendi kalkmaya başladı geceleri WC ye sonra da gecti
0 oy
tarafından
baglama tabiki cunku ogrenmis tutamiyorsa gece tuvalete kaldiricaksin canim.. ztn o gece kendi kalkmayi bir sure sonra aliskanlik edinir gelince kendi kalkar daha yeni ogrenmis 3 4 ay olmus yapmasi normal gece kaldirman gerek.. ayrica bu genetik bir durum degil oyle olsa herkesin cocugu altini islatir canim..
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Yok canim bağlama aşırı suda içse uyumadan once mutlaka çişini yaptır yatır. Yine yapmaya devam ederse gece kaldır yoksa basa dönersin. Zaten havada aşırı sıcak bez mahveder kuzuyu.
0 oy
(8,245 puan) tarafından
Hastaneye bir götürün emin olun bazı çocuklarin kasları erken gelişmiyor bunun tedavisi var genetik diye geçiştirmeyin eltimin kızı 11 yaşında hala yapıyor hastaneye de gitmiyorlar genetiktir diye bana çok saçma geliyor ... Uykusunda senin sürekli kaldırıp çise göturmen gerekiyor uyumadan öncede yapıp öyle uyuması lazım   . Bence bez asla bağlama öyle alışır ..
0 oy
(14,985 puan) tarafından
Hayır bez baglarsan geri beze güvenir arada kalkıp uyandır daha iyi olur senin için hem alışır 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 152 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (537 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 277 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 309 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 288 göst.