+1 oy
1,078 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,856 puan) tarafından

Ya da kozmetige aylık ne kadar para veriyorsunuz 

Ben gitmiyorum hiç virüs dönemi falan diye hep kendim yaptım 

Hamileyken de gitmedim dedim çocuğa zarar verir hep kendim hallettim 

Şimdi de saçıma röfle yaptım Brezilya fonu çektim duzlestiricim malesef çok iyi bir markaya aitti düştü kırıldı yeni dandik bir marka aldım ama iş görür 

Bu ay  160 boya 

250 düzleştirici 

44 rimel 

180 gözlük 

85 ayakkabı  ya gitti eşimin ruhu bile duymadan borcuna borç kattım soylemezsem asla  haberi olmazdı benim alışveriş siteme kartını kaydetmiştik de :))) 

Dip not : Eşim bana şişman çirkin şu tipe bak dememeliydi pisman ettim edecem de :)))))

38 Cevaplar

0 oy
(374 puan) tarafından
Peki bakimdan sonra neler degisti nasil gidiyor atsana eski ve yeni halini canim 
(1,856 puan) tarafından
Kilo değişmeden saçla makyajla olacak iş değil canim
(374 puan) tarafından
Aynen canim oyle vala
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunu dien birinin asla parasını harcamam ben rezil ederm bide guluysn :))
tarafından
Sen yaoarsin meksikali seda :)
tarafından
Aynn vlaa nazende Eylül :))
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Gözlük hangi marka alıyorsunuz 
(1,856 puan) tarafından
Osse marka
(1,054 puan) tarafından
Ben bitane sordum 500 dedi ya
(1,856 puan) tarafından
Ben kapanyali aldım tek kalmisti amazonda
(1,054 puan) tarafından
Intenettnmi aldin
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Bende çok fazla ayirmiyorum
0 oy
tarafından
Güzellik merkezine gidiyorum normalde şuan hamileyim gitmiyorum fakat en son kozmetiğe 1000tl gibi bir şey verdim sonradan aldıklarımda olmuştu uzun süre kullandığım için sorun yapmadım 
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Saçımı kendim keser boyarım kaşlarım yüzüm 40tl komple ağda 90 TL kıyafette ne zaman çıkarsam beğendiğim olursa alırım ayakkabı aldım 70tl bunlar bugün aldıklarım sadece kuaföre her ay düzenli gidiyorum 130tl 
0 oy
(5,268 puan) tarafından
20 tl :D bacım
0 oy
(1,310 puan) tarafından
Hiç harcamıyorum valla ben 
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Sıfır sıfır sıfır masraf
0 oy
tarafından
Sıfır sıfır sıfır diyebilirim 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Kuaföre canım ne zaman isterse o zaman gidiyorum:) kıyafete ve ayakkabıya para harcarım ben :)  3 gün önce alışverişe çıktık. Kızlarıma, kendime, eşime 1750 tl harcadık. Beğendiğimiz şeyleri aldık aslında. Bugün de büyük kızımla çıktık 450 tl ye bir ayakkabı ayrıyeten de 500 tl falan harcadik o kadar canım. 
0 oy
tarafından
Ayyyyy ben ne kadar yazıkımmmm :D
0 oy
(24 puan) tarafından

Eşin sana şişman, çirkinmi dedi bence eşinin karakteri kalbi çirkin seni görene kadar kendisini görsün !! 

Eşimin parası benim paramdır ve eşim o parayı kazanana kadar çok emek veriyor o yüzden kuaföre gereksiz para harcamıyorum kaş ve bıyık için gidiyorum o kadar 20 tl harcıyorum 

0 oy
(8,168 puan) tarafından
Zıfır elde var zıfır diye bir video vardı ama şu an hiç halim yok onu atmaya :D
0 oy
(14,062 puan) tarafından

Kuaföre vercek param yok ksjsjsjsjjsjs:D

0 oy
tarafından
Hiç harcamiyorum ya ben , eşim kendisi artık alıyor kaşımı kendim alıyorum onun dışında biseyim yok ama deterjan çok alırım ben eşimde bu konudan çok şikayetçi kendine harca bırak artık şu deterjan bataklığın diyor :Ddd
0 oy
(5,773 puan) tarafından
Kuaföre aylık gitmem 3 ayda bir felan giderim saç kesimi için. 9 da 50 lira felan. Ama makyaj malzemelerimin tüketim tarihi geçmiş. Okul açılınca onları yenilemem gerek o da en az 300 400 tutacak gibi.

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 712 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,194 göst.
0 oy
6 cevap 168 göst.
12 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde ZehraBerlin (1,877 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,134 cevap

334,666 kullanıcı

...