0 oy
971 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kızlar eşim güneşte işe gidip geliyor. Haliyle tsort gelen yerler bembeyaz diğer açık yerler simsiyah. Dün akşam dediki çok belli oluyormu dedi. Bende amele yanığı gibi dedim. Baya belli çünkü kendisi beyaz tenli ama açık yerler afkanlar gibi. Sonra tamam dedi bir süre sonra sessizce banyoya gitti bı baktim kollarını ponza taşıyla ovaliyor. Tatile gidicez ya utandı. Ay nasıl içim parçalandı ya. Ona tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı rengi açmak icin

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm benim eşimde öyle besiktas olmus resmen ama yapcak bisy yok ekmek parası amman kalbi kararmasn cnm
tarafından
Yaa çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Benim esim de ısı gwregı sıksık kaynak yapıyor kararmıslıgı gectım o gyzelım sırma sacları onlerden hep dokuldu aynaya baktıkça uzuluyodu bir senedir sıfıra vuruyor hatta benden yardım istiyor o da uzuluyor ben de ama napalım ben de iltifat ediyorum hıc dert degil bana her haliyle guzel o soyluyorum falan o uzuldugu İcin uzuluyorm biraz kenara para atalım ektırırız dedim cok dert ediyorsan ama bence hep guzelsin sen kafana takıyorsun falan dıyorum
tarafından
Ay ne hoş ne güzel destek olmuşsun ♥️
0 oy
(15,021 puan) tarafından
Kız biz urfadayız 1 saat güneşe çıksak öyle oluyor takmasın hiç 
tarafından
Bizde adana ☺️☺️
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Benimkide gezmekten öyle:)
tarafından
Kız allasen ☺️
(2,080 puan) tarafından
Kız bende hep diyorum adam polo yaka penye giyiyor eşim imam olduğu için namaz aralarında çarşıda arkadaşlariyla takılır aşırı sıcaktada gezmez ama yaz geldi kolları birde penyenin yaka kisminin orasıni düğmelemiyor nasıl kararmış ama yüzü hala kararmadi ona şaşıyorum yani azıcık bahçeye dışarı çıksın amele yanığına dönüyor zamanında fındık tarlasında inşaatta çok çalışmış birde yaşadığı yer deniz kenarıydi sanırsam önceden vücudu yanmaya alışmış yaz geldin mı anında yanıyor o bölgeleri;)
tarafından
Yaaa Allah yardımcıları olsun yaa kış gelene kadar mecbur çekecek bu adamlar böyle heralde ☺️☺️
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Güneşte ise gidip geliyor en azından benim eşim de güneşin altında çalışıyor bende çok üzülüyorum Allah eşlerimize  kolaylı k versn
tarafından
Aminnnn

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 476 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 438 göst.
17 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,056 soru

24,067,207 cevap

330,441 kullanıcı

...