0 oy
330 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (643 puan) tarafından

Kızlar on alt dislerimin 4unde bu şekilde ve kızarıklık var dış etimde dişçiye gideceğim 1 hafta içerisinde ne yapıyor dişçi bi çözüm yolu varmı bilen arkadaşlar varmı 

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu sanıyorum diş eti çekilmesi esimdede var gargara verdi onda iltihaplanma yoktu gargara ile bir parça düzeldi internetten araştırdım zahter i derleyip onun suyuyla sabah akşam gargara yapınca daha iyi geldi yazmış herkes onu denedik onunla diş eti çekilmesi durdu dişlerinin arkası kara kara dis tasi olmuştu onlar i temziledi 
tarafından
Ayşe ne kuzum o  zahter?
tarafından
Dağ kekiği de diyorlar mervisim ods bir yabani ot baharat olarak kullanır güneyliler diş i temizliyor doğal bir antiseptik
(12,271 puan) tarafından
Evet canım bizim burda dağ kekiği ama asıl adı zahter
tarafından
Nerden buluruz ya annemde de var dişeti çekilmesi :/
tarafından
Baharatçılar da var kuzum
-Reklam-
0 oy
(334 puan) tarafından
Diş eti çekilmesi ve diş taşı oluşmuş. Diş taşını temizler, diş eti çekilmesine ne yapar bilmiyorum
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Dis eti çekilmesi bendede oluyor zaman zaman. Dis taşı temizlerler bi de dışını fırçalarken fırçayla orayı yukarı tarar gibi fırçala. Çok derinse operasyon yapıyorlar yoksa düşüyo çünkü dış 
0 oy
tarafından
kardeşimin bunun büyüğüydü ameliyat edip fazla etleri aldılar benimde hamilelikte şişti dışımı tamamen kaplıyor dışım görünmüyor bana da ameliyat dendi ama hamile olunca kaldı doğumdan sonra gidecem inşallah tekrar 
0 oy
tarafından
Diş eti çekilmesi ve diş tartarı var cnm
(643 puan) tarafından
Ne gibi bi tedavi uygularlar cnm bide devlette yapıyorlar degilmi
tarafından
Diş doktoruna gittiğinizde diş taşı temizliği yapılacak cnm

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 1,185 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 612 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 740 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,970 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraalmila (133 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,313 soru

24,109,772 cevap

332,913 kullanıcı

...