0 oy
442 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

image

bezin değdiği yeRler böyle oldu Sıcaktan yavrum 22aylik normalde hiç olmazdı ilk kez karşılaştım .hametan verdi eczacı anlattım da baya iyi geldi böyle değil söndü şükür.bezi çıkarsam ya cis yaparsa yıkadım güzelce az açık tuttum kremledim

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz sürekli duşa gryoz  bezde takiyoz olmadı çok şükür
tarafından
Hergun duş alir çünkü dışarı çıkıp geliyor oturduğu yerde bile terliyor çocuklar. Gece taktım bezi sabah 8de kalkar bı açtım böyle 2yas olcak yakında ilk defa yasadim
tarafından
Ayy cnm geçmiş olsn ya  bezini açık bırak istersen
tarafından
Çiş yapaesa die korkuyorum yerlerde halifleks annemdeyim .kendi evimde olsa yaparım da insan cekiniyor
tarafından
Hmm haklısın cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu sicaklar mahvetti çocukları  ya bizde bezin olmadığı  yerlerdede var daha beter 
tarafından
Yok çok şükür bez kısımlarında var.gece bağladım sabah 8gibi kalkar böyle olmuş aldırdım hemen krem baya iyi geldi
0 oy
(3,557 puan) tarafından
Eğer hazırsa bezden ayır günah ne olmuş yaz bide eğer küçük bebişin yoksa çabuk öğrenir tuvaleti
tarafından
Yok hazır değil anlamıyo daha . Anlasa bı rahatlasak su bezden
(3,557 puan) tarafından
Benim kızm 27 aylık bezde bağlamıom vucudu böyle isilik olmş sıcaktan hergün duş aldr
tarafından
Hergun duş alır hatta banyo kapısına kendi gidiyor bekliyor bide çise öyle alissa
(3,557 puan) tarafından
İnş çabuck alışır
0 oy
(668 puan) tarafından
Canim dün bende ilk defa altını açtım bezsin bı on dk hava aldırdım poposunu..14 ylik kızım .bezini açtığında ciissss de bakalım yapmazmi çişini yaparsa krem sur çıtçıtlı zibinla biraz dolansin evde hava alsin
tarafından
Çiş diyorum ama anlamiyo daha canm zamanı var sanırım.anlasa rahatlicz da
(668 puan) tarafından
Sen pes etmeden dene devamlı canim ben doğduğundan beri hep bezini her açtığımda çiş diyorum bazen yapiyo bazen yapmiyo yda yapmak istemiyo o ayrıda dene yani belki ciss pispispis yapıyorum bende o şekil dene
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Off resmen benimki de öyle sıcaktan hergün yıkıyorum 3 kere her çişte ve kakada belden aşağı komple yıkıyorum yine. Fito krem sürüyorum havalandırıyorum sadece şortla geziyo bi süre bez takarken bol pudra döküyorum sonra geçiyo ama biraz havasız kalsa yine aynı. Bu sabah sarı kantoron yağı aldım sürdüm oda iyi geliyo 
tarafından
Hergun yıkıyorum ama bugün aksamustude belden aşağı tutucam yanmış çocuğum gece taktım sabah böyle buldum
0 oy
tarafından
Linola diye Bi krem kullanıyoruz nemlendirici çok güzel duştan sonra bolca sürüyorum. Bu aralalar çok sıcak bezden dolayı terlio kaşıo lar orayı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 421 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 516 göst.
0 oy
5 cevap 215 göst.
11 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 905 göst.
19 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busrazumra (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,841 soru

24,189,202 cevap

336,812 kullanıcı

...