0 oy
393 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Kizlar ben hiç almam yüzümdeki tüyleri. Öyle çokta değil hani ama beni rahatsız ediyor. Almak istiyorum ama ne ile alabilirim ? Azaltacak bı ürün var mı? Memnun kaldığınız veya. Ben beyaz tenliyim açık kumralim 

11 Cevaplar

0 oy
(6,400 puan) tarafından
Bende almıyorum canm hiç bı bıyık alırım kaşda almam hiç :D şekli güzel ellemedim
-Reklam-
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Ben ağdayla alıyorum 3 ayda bir 
tarafından
Peki nasıl oluyor memnun musun ? Bende ağda kullanıyorum tüm vücuda ama yüz hiç kullanmadim
(3,521 puan) tarafından
Kendim alamıyorum kuaföre gidiyorum 5 dk da cillop gibi oluyor vallahi 3 ayda anca çıkıyor
0 oy
tarafından

arada sırada kafama estınce agda ılr alıyorum meseka bugunde yapacagım gıbı :D kaslarımı cımbızla etrafını ve bıyıkları yıne agda ıle alıyorum öyle ıste :D

tarafından
Himm . Ben biyiklarimi iple alırım da ağda yüzüme hiç kullanmadım ama
tarafından
Çok sık rutın yaptıgım bısey degıl benımde tüm yüzüme yapmam yanı tatıle gıderken yapmıstım bayram seyranda vs gözume battıkça :) sık olursa cılde zarar zaten yuz hassas
tarafından
Hah aynen ya yüz hassas ya bende bunu düşündüm nasıl olur acaba diye. Benimde tüm yüze değil kulağa yakın yerleri almak istiyorum sadece
tarafından
ama agda kökten aldıgı aldıgın yer ıle almadıgun yer cok bellı olur göze batar guneste falan dırek oluyo :D bızzat yasadım bunu rezalettı :D o yuzden ya hıc elleme ya komple al
tarafından
Kulağa yakın bölge var ya oraları aldım sadece ve şuan yorumlardan sonra hüsran oldum.s
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Ben bimin agda bandiyla aliyorum tenim esmer ama aldıktan sonra sanki beyazlamış gibi oluyo yüzüm 
0 oy
(5,213 puan) tarafından
ben ağdayla alıyorım normalde ama 3aydır aldığım yok elvis presleye döndüm puhahahhaha :D
tarafından
aloevera jeli dondurup agdadan sonra buz halınde suruyorum sure sure erıyo yuzumde hem ferahlatıyı hem kızarıklıgı alıyor kızlar
(5,213 puan) tarafından
kız yağmur o jelden bende de var bikere yüzüme yedire yedire sürdümde anam yıka yıka sanki derimin altından çıkmak bilmedi akşama kadar yüzümğ yıkamıştım nalet bişey o. ama normal buzlada olur herhal bak ben normal duş alıyodm başka bişey yapmıyodum
tarafından
hayır hemen su yada sabun degme canım aloevera ile anlaşamıyorsan yag ıle sil yuzunh agdadan sonra bıraz masah yap yag ıke yagı yedır yuzune oda ıyı gelır cılde ıyı gelen herhangı bır yag yada zeytınyagı da olabılır
(5,213 puan) tarafından
hmm denerim canım saol güzel fikirlerini paylaştığın için :)
tarafından
ne demek canım :)
0 oy
tarafından

Ben hiç almıyorum bi kaşla bıyığı alıyorum

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ay yok kiz alma yüzünü bide onlami ugrascan her ay sonuçta incecik gozukmuyo bile
tarafından
Aldım ya.s .s of. Yüzümün aşağı tarafı kulağa yakın bölge var ya sadece orayı aldım .s
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Boşver alma kız benimki de çok bir kere kuaförde agdayla aldırdım geçmiyor ki onunla mi ugrasacan
0 oy
(704 puan) tarafından
Eğer çok değilse alma.Benim çok erkek sakalı gibi ben ağda yapıyorum kalanları iple ve epilatorle alıyorum ama Allah günah yazmasın bıktım almaktan.
tarafından
Ya aldım ama aldım .s.s.s napcam.s
(704 puan) tarafından
Geçmiş olsun artık yapacak bişey yok başlamışken sürekli alacaksın o zaman azsa çoğalıyor ne yazikki.
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Alma pisman olursn dik dik cikarlar artk bn almam gerek yok tuycuk zaten onlar
tarafından
Kız bunu şimdi mi yazdın .s .s .s .s aldım artık . Tüh napcam şimdi ben .s .s
(2,718 puan) tarafından
Kiz postu yeni gordm
0 oy
tarafından
Aldryosan iple aldr kız ağda bı sure sonra cildi sarktiryor ben hiç aldırmam iple aldrrm
tarafından
Yapma ya. Şimdi aldım ama ben bişe olur mu ki kız ya . Tüh . Bidakine iple alsam
tarafından
Aynen bidaha iple al sakın ağda sürme kız vala bende yaptryodm agdayla ablamlar dedi srktryor cildi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
18 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 529 göst.
9 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Bsrdrk (1,555 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 654 göst.
28 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,447 soru

24,072,501 cevap

330,754 kullanıcı

...