simdi dogalgaz 40ta yaniyor3 petek 4uncuyu acsam dahami yuksek gelir yoksa dogalgaz ayarinda oynayincami daha cok geliyor
Halıyle bır fazla acacaksınız fazla gelır ama derece yükselırse daha fazla gelir.
40ta yanan petek ısıtmazki eşim kombi ustası kombi devirdaym yapamadığı için ileride hata verir arıza çıkartır ayrıca yanan petek ile gelen faturanın alakası yok sen o peteği açmasanda borudaki sıcak su kendini ısıtıp soğutuyor diğer yerlerde yandığı için açın isterseniz ve kombiniz her zaman 43 derecede olsun sabit
Valla ben kombi ayariyla alakali diye biliyorum ne kadar yükselirse o kadar fszla gelir benim suan 50 de yaniyor evimde toplam 4 petek var banyodakiyle birlikte hepsi yanıyor haliyle kombiyle oynamadigim surece sabit kaliyor genelde fazla fiyat oynamiyor tabi sicak su kullanimi filan da etkiliyor o sekilde yani peteklerin birini kapatsan fatura azalmaz ama diger yerler daha cok ısınır diye duymuştum dogru mu bilemem ama
Valla bizde de 40 da tüm petek yanıyor 200 geldi öncesinden boş odaları açmadım yine aynı geldi derece onemli
Ben 4 petek yaptım 160 geldi
Her ikisindede çok gelir diye düşünüyorum 4. Açmak zorunda değilsen açma ısınamıyosan ayarını yükselt
Ben 40 derecede 4 petek acıyorum. Aylık 150 yi gecmedi hiç
Ben 40 ta yaktim 4 petek var toplam 3 unu yakiyorum banyo kapali. 148 lira geldi sicak suyuyla ve ocagi ile birlikte. Sorsan ısınıyormusun diye hayır. Içerisi ılık sadece kazak ve yelekle dolasiyorum evde
1,493,182 soru
24,397,636 cevap
349,873 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın