0 oy
134 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (120 puan) tarafından
lekeler nasıl geçer arkadaşlar bildiklerinizi syleyin kışın kapanıyor ama yazın çok berbat oluyor 

2 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bitanem dediğimi yap kalmayacak onlar 

1 yemek kaşığı yoğurda yarım çay kaşığı karbonat at karıştır yıkadığın kuruladığın temiz yüzüne sür 15 dkk bekletip soğuk suyla yıka sonrasında bir bezin içine buz koy gezdir yüzünde ardından iyi bir nemlendirici sür her sabah yüzünü dove sabunla yıka su soğuk olmalı yüzüne bal sür 15 dkk beklet yıka haftada iki defa bunları yap 3 haftada değişimi farkedeceksin fotoğraf çek öncesi sonrası yap 
(120 puan) tarafından
Çok sağolun yaa doğum lekesi de kaldı bebeğimi kaybettim düşünüyoruz yine de dediginiz zararlı olmaz mi
(4,687 puan) tarafından
Hiç bir zararı olmaz canım ben kendime yaptım arkadaşlarım yaptı zararlı birşey değil yoğurt ve karbonat
(120 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm yaparm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cildiyeyeye git canım, güneş kremini de ihmal etme daha çok artmasinlar
(120 puan) tarafından
Ya çocuk düşünüyorz da bildiğiniz sabun türü  yada doğal maske tarifini biliyorsanız paylaşır mısın benimle
tarafından
Benimde baya lekem vardı eskiden
 kilmaskesi haftada bir yapardım
Kahve peelingi yap canım her gün
Bir de kükürtlü sabun kullan
Ben bunları kullanıyordum iyi geliyordu ama benim hastanelik derecesindeydi o yüzden cildiyeye gittim bir kaç krem verdi öyle cildini soydular acılı bir süreçtir sürekli cildim kabuk kabuk ama iş yaradı, geçmiş olsun:)
(120 puan) tarafından
Bekarken bende gittim hap krem verdi çok zor bir tedaviydi yüzüm de tek bir leke bile kalmadı evlendikten sonra kendime bakmaz oldum çok sıkıntı yaşadım o yüzden yine ortaya çıktı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
12 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serapycdgdlky (9,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,148 cevap

329,244 kullanıcı

...