0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde (5,268 puan) tarafından
Bu nasıl.bir adaletsizlik ya.

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Diyecek çok şeyim varda şimdi yazarsam aditör beni bu sefer engeller 

(2,558 puan) tarafından
Ya bu adalet mı yaaaa
tarafından
Adalet yokkk bunu yüzümüze çarpa çarpa gösteriyolar
(2,558 puan) tarafından
CNM adaletin olmadığını ben bugün anladım eşimin kızuni 18 yaşında kız evlerinin üstünü kiraya vetmişşe tabir evli çifte adam kıza takmış karısını boşamış kızın numarasını bulmuş  kiz annesiyle babası gitmiş anne annesi gile sen kalk eve gir kızın iç çamaşırların resmini çek kıza yolla sen ya benim ölürsün yada aileni pldürüerüm kiz korkudan allahtan hemen babasına anlatmış babası DAYILARI adamı hasat etmiş  polip gelip alıp götürmüş akşamı serbest suriyeli essek
tarafından
Ayy inanmıyorum yaa eve gizlice girip iç çamaşırın fotosunu çekmekmii bunların beyinleri nasıl çalışıyo böyle pisliklere yaa suriyelimiydi o
(2,558 puan) tarafından
Evet CNM sen eve girmeye nasıl cesaret ediyorsun devlet ne yapıyor serbest bırakıyor
-Reklam-
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Şaşırdık mı. Tabiki de hayır. 
(5,268 puan) tarafından
Kesinlikle.bunlar nasıl bu kadar vicdansız olabiliyo
0 oy
(703 puan) tarafından
Bizim ülkede adalet var mıydı ki?
(5,268 puan) tarafından
Yaa yok tabi ki ama bu kadarda yapilmaz
(703 puan) tarafından
Yok canım yapilir herkesi saliyorlar zaten.Ulke iyice zivanadan çıktı.Nasil rayına oturur bu düzen bilmiyorum.
0 oy
tarafından
Bu ülkede garibansan sözün geçmez , ama nerde iti kopuk güzelim kızların geleceğini yakann gencecik bedenlerin sonu olan insan bile denmeye müsait olmayan yaratıklar parasıyla söz geçirir,bu dünyada adalet yoksa ebedi sonsuz ahirette Rabbimin adaleti hep var.
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Burası Türkiye normal artık yazık ya bu kadarlıkmı tuttular içerde ya
0 oy
(933 puan) tarafından
Adaletmi war tuekiyede asam canli yayinda uyusturucu iciyor herkez goruyor wideo war kizi darp ediyor wideo war kziin olunce ustunde dnasi cikio adli rapor war 6 ayda serbest benim kocam uyusturucu satan bi adami dowuyor sadece 7 aydir icerde we daha mahkemesi bile olmadi tecawuzcu olsa adam oldurse uyusturucu satsa simdi serbestti 
tarafından
Arkalayacak bir siyasetçi dayınız yoksa daha çok yatar suçsuz yere turkiyede adalet böyle işliyor ne yazıkki
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Hiç  şaşırmadım  tutuklu kalsa şaşırırdım  suçlular  çıkıyor  ama bi kadını  ölümden  kurtaran  hala  ceza  çekiyor  işte  bizim  turkiyenin  adaleti  bu 
0 oy
(5,213 puan) tarafından
bazıları değil diyo ama muz cumhuriyeti olmuş türkiye çok normal. katiller dışarda gezer hiç suçu olmayan içerde yatar işte napcan
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Türkiye'nin neresinde adalet varki adalet sadece yazıda
0 oy
(115 puan) tarafından
Yaptığı yanına kâr kaldı!!! 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 382 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,228 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde MinnieMouse (2,886 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,130 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,497 soru

24,017,445 cevap