0 oy
839 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim mangal yakıyo bugün baya işimiz vardı kuaför mevlüt market manav alışverişi derken bu saate kaldık bide Mevlütte yemek yediğimiz için yeni acıktık ☺️

Damdayız şuan hava çok iyi evde durulmuyo yaa çok sıcak eşime diyom acaba burda mı uyusak :D

Sizler napıyosunuz ?☺️

17 Cevaplar

0 oy
tarafından

Şuan evden çıktık deniz kenarına gidiyoruz bizde kocamla şarap keyfine:D

(1,064 puan) tarafından
Yaban mersinli tavsiye ederim :)
tarafından
Bazıları bence bana yorum yapmasın saçmalıyorlar.iyice.. elif hanim  cumartesi diye adı onun tadı hoş oluyor:)
(1,064 puan) tarafından
Öyle valla :)
(7,933 puan) tarafından
Kız çocuguna kim bakiyo kafaniz folloş olmuyomu
tarafından
Cocgum yok olsaydı kayananama bırakırdım bizde öyle sen nereye gidiyorsun yok karışılmaz
-Reklam-
0 oy
(934 puan) tarafından
Bu havada ateş düşünemiyrm .... afiywt olsn size
tarafından
Sağol canım Valla ateşin sıcaklığını almıyoruz hava çok güzel
(934 puan) tarafından
Burasnı yanıyor yaaa
tarafından
Neresi orasıı eminim Adana'dan sıcak bi yer yoktur
0 oy
(2,319 puan) tarafından
O kadar yorgunum ki kızımı uyuttum çay içmeye takatim yok. 
tarafından
İçseydin iyi gelirdi canım yorgunluğunu alırdıı
0 oy
tarafından
Vantilatörle bakisiyoruz napalim sıcaktan gece gündüz imanımız gevredi :D
tarafından
Bizdede iki ev ilçedeki evde dubleks üst katta biz duruyoruz altta kaynanamlar bende orda kızıma soğuk olmadığı için yerde yatak yapiyorum orda daha rahat uyuyor çocuğum denedjm bunu yani koydeyiz şimdi koydede bu akşam yaptım hatta bugün kendisi istedi park beşiği var normalde ona koyuyodum oda ordan gene kalkıp yanıma geliyordu gece bakalım bu akşam inşallah gelmez yerden :)) birde bugün yatağını yaptım diyor ki anne ben burda bebicimle yatarım daha kardeşi doğmadı ama yavrumun hayalleri hep kardeşiyle :))
tarafından
Çok tatlııı yaa oyşşş☺️☺️❤️
Benim kız uyudu mis gibi yaa eşimde aşağı inek diye tutturdu çayda demledim içiyoz :D.d.d
İnmeyi düşünmüyorum bu gece aşağıya:D
tarafından
Vallaah rahatın iyiyse hiç de inme derim ssna şuan mecburen camları kapattim ama inanki açmamak için kendimi çok zor tutuyorum :D
tarafından
Bana kalsa inmicemm ama eşim inelim diyoo yaa daha ne yapsam diye düşünüyorum çaydan sonra ne hazırliyimm kızzz :D fikir ver .D.d.d.d.
tarafından
Ya olmadı adam senin gonlunu yapmış sende onun gönlünü aşağıda yap gitsin yaaa :D boşver çay çorba işini :D kız da uyumuş zaten :D
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Eşim babam balkonda cay iciyolar oğlum durmadı bende içeri girdim onu uyutmaya çalışıyorum uyursa bende onlara katilcam :D
tarafından
İnşaallah uyur canım ☺️☺️
0 oy
tarafından

Pikniğe gidecektik  kaynanam rahatsız landı hastaneye götürdük     kalp yetmezliği başlamış    

Sahile gidelim dedik tatil bölgesi olduğu için  felaket trafik vardı    yarım saatte geldiğimiz yolu 1 satte geldik  sonra gidelim dedi eşim 

Dondurma yiyelim dedik adamın cemiyeti varmış kapalı idi  

Şimdi sinirime çay demledim koskos    oturmuş yarışma izliyoruz    sürat 100 karış   
tarafından
Ben hiç üzülmedim cnm Sadece eşimin üzülmesine üzüldüm   eşime surat yapmıyorum cnm biraz ağrım var o yüzden suratsizim
tarafından
Niye üzülmedin ki Büşra çokmu kötü sana kaynanan
tarafından
Çok ama çok şeyler var cnm namusuma kadar dil uzatan biri kendisi
tarafından
Büşra tatil bölgesindemisin merdesinki
tarafından
Anladım canım çok haklısın o zaman.
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Sıcaktan patlıyorum bayılazaaamm
tarafından
Bizde sıcaktan asabileştik valla eşim bana sarılınca bilee ayy gitt uzaklaş çok sıcak diyorum şuan damdayız yemek yedik kahve içicez aşağıda olsaydık kahve bile içemezdik valla çok sıcak
0 oy
(22,056 puan) tarafından
Buz gibi kola iciyom valla yandım dam keyfi diyon ha bnde cok severim damlı evleri 
tarafından
Afiyet olsun canım bende içtim kola hemde 2 bardak içim yanıyoo :D evet dam keyfi çok güzel yaa akşam yemekleri için çok keyif alıyorum
0 oy
tarafından
Soğuk  bataniyele  ile yatacağım simdi
tarafından
Erken değilmi kızzz biz cumartesi günleri sabahlıyoz☺️
tarafından
Çocuk  yatirmiyor ki o yatigi gbi yatoyirum
0 oy
tarafından

• Paşami uyuttum mutfağı topladım şimdi valiz hazirlicam 4 te yola cikcaz ve çok yorgunum :(
tarafından
Yolculuk nereyeee ?☺️
0 oy
tarafından
Kıçımı kaldırırsam inşAllah namaz kılmayı planlıyorum ahajja sen napıyorsun güzel bağyan shjsjx
tarafından
Allah kabul etsin gülüm şimdiden ☺️
Bende yemek yedim eşim közde kahve yapıyo kahve içicez ☺️
tarafından
Afiyet bal şeker olsun kuzum
tarafından
Sağol kuzum kahveyi içtik çay içiyoz şimdi :))
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Kocam ve oğlum İstanbula gitti bende evde tek başıma keyif yapıyorum :) 
(1,064 puan) tarafından
Bayramda kaynanamlar gelicek arabada yer olmaz diye istemediler beni
tarafından
Anladım canım ne diyim bilemedim şimdi bişey desem seni kışkırtmış olurum neyse boşver sen zaten onları takmayarak çok iyi yapmışsın ☺️
(1,064 puan) tarafından
Kışkırmış durumdayım da gelmesini bekliyorum :)
tarafından
Hmm pusuda bekliyorum diyosun yaniii :D
Amann boşver canım yaa bayram geliyo bozmayın ağzınızın tadını bayramdan sonra sorarsın hesabını :))
(1,064 puan) tarafından
Bayramlık ağzımı açıcam :))
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Aşırı yorgunummm
tarafından
Kesin bayram temizliği yaptın dimiii☺️
(4,724 puan) tarafından
Yok yaaa keşke öyle olsaydı. Sabahtan 6 dan beri ayaktayım. Taşınıyoruz daha gidemedik
tarafından
Ay Allah yardımcınız olsun yaa taşınmak çok zor bebeğim seni çok iyi anlıyorum bende kiracıyım
(4,724 puan) tarafından
İlden ile gidiyoruz birde canım :( çok sağolasın
tarafından
Aboww o daha zordur yaa Rabbim güç kuvvet versin hemen toparlanırsınız inşaallah canım yavaş yavaş düzenle yeni evini kendini yormadan.
0 oy
tarafından
Yatagimda cam kenarnda yatiyorm bogulcam sıcaktan bacım afiyet olsn
tarafından
Sağol canım. Ahh şu Eylül ayı gelsede rahatlasak yaa
0 oy
tarafından

Düğünden geldik cnm 8-)

tarafından
Ooo ne güzel bizimde 3 ay sonra düğün var onu iple çekiyom bol bol halay çekicem yawff çok özledim düğünleriii ☺️
0 oy
(933 puan) tarafından

Gidiyorum geliyorum bunlari opup kokluyorumm allaha sukur ediyorummmmm :)

image

tarafından
Ayy maşallah canım benim Allah bağışlasın ❤️
Şükür sebepleri yaaa benim kızda oyun oynuyo şuan kıyamıyorum izlemeye yaa nazar ederim diyee ☺️❤️
(933 puan) tarafından
Rabbim size bagislasin kuzum hayirli ewlat olsun ins saglikla buyusun miniklerimiz ❤
tarafından
İnşaallah canım inşaallah amin ☺️❤️ seninkinide size bağışlasın ❤️

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 476 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 552 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 452 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 304 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,474 soru

24,045,258 cevap

329,352 kullanıcı

...