0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kaynım tatiller gelince bizde kalır ailesiyle görüşmüyor haklı çok haklı sebepleri var anne babasını sildi onlar yokmuş gibi haliyle burda tek evi biziz neyse bir kız arkadaşı var beş yıldır konuşur kız her bayram bize gelir fakat bir bakarız kaynım yolda geliyor ve diyor kız arkadaşımda yanımda oda geliyor bu emrivaki olmuyor mu kızla konusyoruzda hiç demiyor musitmisiniz gelmeyi dusunuyirum bayramda başka planınız varmı resmen kaynimda da bize de emrivaki yapiyor eşimde kardeşine hiç kıyamaz arıyor abi kız arkadaşım denis bayrama yanına gelecem abiside diyor tamam ben şimdi nasıl olmaz deyim 

Yani kız zaten sıkıntılı da 

Arayıp musitmisin gelecem demesi gerekmezmi

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Demesii gerekiyorr ayip ediyor ikiside
tarafından
Kaynını kırmadan söyle canım. Benim gibi laf sokmaa benim durum farkliydi ( burada yazamam ))ben laf soktum daha da kiz gelmiyor :))))
tarafından
Puhahaj yok kız n deyim yaa aman uff
tarafından
:)) onlarin akil etmesi gerekiir kiza de bir daha geldiginde banaa haber verirmisin sana sevdigin yemeği yapiyim oradan anlar artik :)
tarafından
Puhaha aynen mantikli
tarafından
Evet :)))
-Reklam-
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Tabiki gerekir ya. İnsan önceden arayıp sorar. Bende hiç sevmem böyle emrivaki yapanları
tarafından
Evet konuşuruz da kızla hani demiyor geleceğim kaynım arıyor diyor abi geliyoz
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Evli değil ki nadıl raha rahat gelebiliyor birde müsaitlik sorgulamadan şimdi sen eşine laf etsen eşinlede kötü olursun o yüzden birşey diyemiyorum 
tarafından
Bende anlamıyorum geliyor
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Boşver gelsinler senn yengesin başka gidecek yerleri yok ikincisi daha evli değiller sen planini yapabilirsin yani ayıp olmaz 
tarafından
Canım basım usyunde yerleri var zaten kaybını çok severim ama kız benle konuştuğu halde geldigini demiyor kaynım diyor yoldayız geliyoz
(1,849 puan) tarafından
Utanmistir belki kaç yasindalar
tarafından
Ay ne utanması beş senedir her sene bunu yapıyor kız okumadinmi kaynım 28 kız 26
0 oy
(115 puan) tarafından
Evet haklısın en azından müsait misiniz diye sormalı 
tarafından
Demi canim
(115 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
tarafından
İkisi de ayıp ediyor kim olursa olsun müsait misiniz demesi gerekiyor
tarafından
Demesi gerekir tamam kaynimin ikinci evi olabilir ama en azından yenge geleces başka planim varmı dese
tarafından
Kesinlikle çünkü sizinde planınız olabilir herşeyi geç eşinle yalnız kalmak isteyebilirsiniz de
tarafından
Anlaşalar
0 oy
tarafından
Yaşları küçük mu canım belki de akıllarına gelmiyordur 
tarafından
Kız ne küçüğü biri öğretmen biri şef gayet yaşlarında yerinde sana diyorum her sene geliyorlar kaynım 28 yaşında kız 26
tarafından
Yaşları büyükmüş canım sen öyle bahsedince bende daha 20 24 arası yaşları var sandım
tarafından
Yok gayet aklı başlarında insanlar
tarafından
Bence esine söyle kardeşini alsın karşısına anlatsın durumu
tarafından
Ailesi le görüşmüyor diye eşim hiç kiyamiyor tek ailesi benim diyor
0 oy
(4,650 puan) tarafından
İnsan bayramda hiç mi bir yere gitmez diye düşünmeleri lazım ama bu onların düşüncesizliği
tarafından
Bayram bitene kadar yatılı gelir
0 oy
(3,104 puan) tarafından
E canım her bayram gelirler diyorsun. Sizin hiç mi bayramlar da planiniz olmuyor. Tabi ki arayıp sormaları gerekiyor. Senin ailene hiç mi gitmiyorsunus biraz düşünmeleri lazım. Biran önce evlendirin siz onları en iyisi. Bu bayram geldiklerinde sürekli ee düğün ne zaman falan de sürekli evlilikden konu aç. Evlenirlerse böyle her zaman gelmezler bence. 
tarafından
Kız evlenselerde böyle yaparlar valla gidiyom annemden geliyom bizde
(3,104 puan) tarafından
Kızın ailesi yok mu onlar bişey demiyor mu gelip kalmasına.
tarafından
Kız başka s hirden geliyor yalan atıyor her seferinde zaten öğretmen mesleği parası var

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 456 göst.
31 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde linaaminaramin (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 545 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sercee (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,331 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraaltun (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 395 göst.
4 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,719 soru

24,143,848 cevap

334,590 kullanıcı

...