0 oy
788 göst.
Diğer kategorisinde (7,134 puan) tarafından
Kizlar esim askeri personel 29 gunluk izne geldi ama biz yakinlasamiyoruz yasak oldugu icin ama 9 ay birbirimize hasretiz biraz once dayanamayip birbirinizi tatmin etmek amaclik biraz yaklastik ve benden biseyler akti simdi ben napiyim vok pisman oldum keske yakinlasmadaydim 20 gunluk lohusayim napiyim akil verin lutfen kanamam falan da yok benjm

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Iliskiye girmediyseniz herhangi bi sorun yok hem tıbbi hem dini açıdan 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olmus artik olan kuzum yapcak bisey yok banyo yapin gusul abdesti alin
tarafından
Ne gibi bisey akti kan gibi mi yoksa esin mi korunmadi anlamadim
(7,134 puan) tarafından
Bosalma oldu canim bende
0 oy
tarafından
Ayy canım rahim daha toparlanmamış çok çabuk enfeksiyon kaparsın günah tabi o ayrı ama olan olmuş normal doğum muydu iyileşti miki dikişin tekrar açılır dikişin dikkat et bidaha dikiş atmak zorunda kalırlar
tarafından
Tabi birliktelik olduysa geçerli bu söylediklerim
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım vajen bölgen henüz  toparlanmadığırdar hem uyarı nemde tahriş  olmuş olablr. Ağrın yoksa problem  yoktur heralde net bir bilgim  yok.
(7,134 puan) tarafından
Agribyok canim zaten birliktelik olmadi
0 oy
(637 puan) tarafından
Canım birleşme gerçekleşmediyse sıkıntı olmaz. Bi banyo yap gusül al için rahat etsin. Zor durum tabi eşinin işinden dolayı. Biraz daha sabır inşallah 
(7,134 puan) tarafından
Canim birlesme olmadi  surtunme yolu ile olan oldu
0 oy
(29 puan) tarafından
İlişki olmadığı sürece günah değil canım adetliyken de aynen öyle.Gerisi senin sağlığın ağrın var mı kanama vs.
(7,134 puan) tarafından
Yok canim birliktelik olmadi sadece surtunme ile olan oldu
0 oy
tarafından
Iliski olmamış ki sikinti olmaz canim.
0 oy
(348 puan) tarafından
Bak her lohusaligimda hic esimle yakinlasmadik ama yapan cok kisi taniyorum oyuzden takma bisey de olmaz olan olmus o gelen seyde normaldir yani  korkulck bsey degldir 
(7,134 puan) tarafından
Dikislerden dolayi surtunme yolu ile oldu sonra cok korktum insallh bisey olmamistir
(348 puan) tarafından
Yok kusum hic.bsey olmaz merk etme sen ;))). Ayrica kadn adettteyken bile oynasmak cilvelesmek haram degildir sizindr ole olmus sorin yok yani

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 279 göst.
0 oy
21 cevap 628 göst.
+1 oy
7 cevap 302 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,289 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler