4 görümcem var ikisi küçük zaten ikisi evli biri benden allahdan uzakta;) yüzünü görmek bir daha nasip olsa tükürürüm herhalde ;) allaha havale ettim.. digeride aynı şehir de yaşıyoruz evimede yakında çok uzal sayılmaz yürüyerek gidilip geliniyor bebeği oldu diğer görümcem gelmiş yanına o ulaştı esim e vs vs vs yine ben dayanamdm eşim için ve iyi niyetmden eşimden laf yiye götürdüm onu herşey iyi geçti o gün buradaki olanla birşey yok suanlik ben hediyemi alıp gittim dedimadim atarsa bende atarım ben üstüme düşüni yaptım eğer adım atmaz ise onuda tanımaz bilmez kızım dedim ve bayramın ikinci günü mesaj atmış bana eşim gördü neyse gelmek istiorlarms tamm dedm akıllı resim çekiyor kızımın gördüm bisi demedim çünkü birdaha ASLA OLE BİRŞEY YAPAMAZ YAPTRMAM:@ birşey demedim çünkü bliorm annesine aticak onlarda anca o resimde görürler ;) Bakalım nereye kadar iyi gidicek aramız:) mangal a gitmek istiorm doğru düzgün hiç gezmeyiz ztn biz acaba diyorum
Yani illa birini cagiracaksan duramiyosan bende gelebilirim hani istiyon die.diyorum haa
1,489,197 soru
24,340,937 cevap
346,046 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın