0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından
Kızım 8 aylık odasını ayırmak için en uygun yaş aralığı ne sizce. Siz kaç aylıkken ayırdınız 

5 Cevaplar

0 oy
(16,792 puan) tarafından
29 aylık hala bizim odada beşiği ve bizle birlikte yatar yani kendi beşiğinde yanımda olması huzur veriyor 
(51 puan) tarafından
Evt her an gözümün önünde olması ii bişey ama büyüdükçe daha zor olursa die düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(3,546 puan) tarafından
4 aylıkken ayırdım. Uyku düzeni daha iyi oldu. Kendi kendine uyumaya basladı. Gece uykuları daha derin oldu. Odasını ayrıca eşimle dedik hmm demek ayrı oda istiyorsun diye. Ablası ile aynı oda da kaldı. Şimdi de oğlum olacak. Oğluma da kızlarımdan ayrı oda yapacağım.. 4 aylık olunca ayırırım. 
(51 puan) tarafından
Bnm ki gece bazen mama istiyo emzik kullanıyoruz ağzından düştüğünü fark ederse gece ağlıyo onu verince geri uyuyo sizin bebeğinizin gece uykusu nasıldı
(3,546 puan) tarafından
Gece iki üç kez mamaya kalkardı. Mamayı içer geri uyurdu.. Hiç yataktan kalkmadan.. Önceden ayagım da sallardım beşikte sallardım uyumaz dı. Ne zaman odasını ayırdım çocuk Bi uyumaya basladı anlatamam. Gece en kötü alarm kurarım ama anne olunca insan bebeğinin en ufak sesine uyanıyor.
(51 puan) tarafından
Hmm anladm teşekkür ederim
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Ben 20  aylıkken ayirdim canim ama bence daha  erkende olabilirmiş. Hem aklı yettikçe zor olur. Ama sanki 8 ay erken gibi. Bana 1 yaşından sonra en erken daha iyi geliyor.
(51 puan) tarafından
Evt büyüdükçe bana da zor olacak gibi geliyo ayırması o yüzden şimdiden sizlerden fikir almak istedim teşekkür ederim
0 oy
tarafından
4 ayını dolduran her bebek odasında yatabilir canım 11 aylıkken ayırdım ben şuan 2 buçuk yasinda
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Oğlumu 7 aylıkken kizimida 9.5 aylıkken ayırdım

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 560 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 552 göst.
27 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Masal2603 (797 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 390 göst.