0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
Selam hanımlar benim 2. Gebeliğim 2 buçuk aylık olduk 2 haftadr feln belim çok ağrıyordu dünden bellide sağ kalçama sanki bıçak saplanıyor anı anı ayağımı kaldırınca feln o kadar kötü bir ağrıki normal mi acaba ilk Gebeliğim böyle değil dı hareket edince öyle bir ağrı giriyorki normal mi yoksa hastaneye gitmelimiyim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde ilk gebelikte pek agrim olmadı bunda daha zor geciyor. Sırt ağrısı bir ara bendede coktu ama suan daha iyiyim 6 aylik olduk. Eger gecmezse tabiki git o agri cekilmez
(76 puan) tarafından
Tesekkur ederim canm geçmezse gidiyim inalLj
-Reklam-
0 oy
tarafından
Siyatik bel ağrısı olabilir canm youtubeden araştır ayına göre siyatik bel ağrısı hareketleri yaz . Benim de feci ağrıyordu yürüyemiyordum sis saplanır gibi agirirdj.  Topallardim hep . Egzersiz yapınca duzelirdim
(76 puan) tarafından
Aynen yürüyemiyorum resmen yaa
(76 puan) tarafından
Kesinlikle şiş saplanır gibi
tarafından
Egzersiz yap canm iyi gelir
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Ben de hamileyken vardı doğum yapalı 8 ay oluyor halen devam eder o ağrı ara ara giriyor
(76 puan) tarafından
Yaa geçmiyor mu demekki
(8,162 puan) tarafından
Benimki geçmedi belki seninki geçer. Kendini çok yorma
0 oy
(11,225 puan) tarafından
Benim ilk hamileligimfe oldu sağ kalan acayip agrirdi kimi erkek olacak ondan diyodu doktora gittim magnezyum ilaci verdi bir süre sonra geçti
(11,225 puan) tarafından
Gebelik te bel fıtığı diye de geciyo
(76 puan) tarafından
Erkek mi peki canm

İlgili sorular

+7 oy
17 cevap 360 göst.
0 oy
33 cevap 894 göst.
3 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sude ayse elam (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,327 göst.

Kategoriler

1,472,377 soru

24,110,288 cevap

332,933 kullanıcı

...