0 oy
551 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (48 puan) tarafından
Arkdaslar merhaba babamlar yazlik ev yaptilar 3 -4 yil once ama haliyle bitmedi 2. sene esimle geldigimizde esim baya babama yardim etti ama bu sene geldigimizde oyle agir bi is olmamasina karsin yardim hic etmedi teras katina sadece bir kere cikti babam orda is yapiyor bizimkilrrde vay efendim yok yardim etmiyor vay efendim elini biseye surmuyor yok efendim ne bi kolay gelsin diyor gibi gibi sacma sapan seylerlerle kendilerini dolduruyilar ya adam her sene geldginde yardim etmek zorundami bunu anlatamiyorum  ben kalmak istiyorum yok esini yanliz birakma bilmemmne ne desem suc zaten agzimi acmiyorum siz olsaniz nasil davranirdiniz  babamda yok foyasi ortaya cikti ya zaten hava sicak gidiyo geliyo laf soyluyor cocuk var zaten bide yok senin cocugun durmuyor huysuz e bebek yani bu ne olmasini bekliyordu acaba ya bir suru sey soylicem olmayacak bayram ustu insani geldigine pisman ediyolar 

4 Cevaplar

0 oy
(54,173 puan) tarafından
foyasi ne peki
(48 puan) tarafından
İll zamanlar yardim etti simdi etmiyor anneme babama kalsa gostermelikmis buna diyorlar foyasi cikti ortaya diye
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Yani tamam yardım etse iyi ama sürekli de etmek zorunda değil ki o da dinlenmek istiyor belki sende çekiniyorum rahatsızsanız gidelim falan de bari sürekli böyle söylemeyle gün geçmezki 
(48 puan) tarafından
Aynen oyle canim dunde babam sormus esime ne zaman gidiyorsunuz diye yine cok sinirlendim  arife gunu cikiyoruz yola ben okadar yolu onlar icin geliyorum annem lafimiz sana degil senlik bir sorun yok e iyide bu adami sen begenmedinmi illa olsun istemedinmi simdi bana kotuluyor beni arada birakiyorlar bi derdin varsa ona soyle dedim esime soylesinler yani gun gecmiyor evet canim her sey batiyor
(313 puan) tarafından
Bazen kırıcı oluyorlar farketmiyorlar gerçekten napayım şimdi boşanayım mı de herkesin hatası olur süper olamazlar ki kafa yapısı aynı olmaz normal şeyler canını sıkma bunlar için mesafeli ol hiç değilse daha az sıkıntı çekersin evinin huzuru bozulmasın inşallah ❤ bazen aileden de uzak kalmak gerekiyor eşinden başka kimsen yok gibi keşke olmasa böyle şeyler ama hayat
(48 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
:(ben herseyi kocama soyluyormusum bitmiyor kuruntulari bi turlu  sabah ezaninda nasipse cikiyoruz yola bayrami mutlu mesut ikisi gecirr artik boyle olsun istemedim ama tek tarafli dusunuyorlar sanki bu evi yaparken bana sordular uzak kalincada bu sefer yok niye aramiyosun sunun yuzundenmi daha gitmedeb basladi annem oglumla konusur tamam annen seni bize daha gostermez bilmem ne hic sesimi cikarmiyorum daha icimdeki soylesem terbiyesiz oluyorum babamin gouzunde zaten hic yaranamadim oglum 6 aylik surekli ilgi istiyor anneme yardim etmiyotmusum napiyim cocugi birakip ismi yapiyim yapsam bu sefer bizim duzenmizi bozma oluyor millet gider ne guzel kalir annesinde babasinda ben geldim gidelim diye gun sayiyorlar bencede canim keske olmasa:( bosanayimmi dedigim zamanda geri vitese takiyorlar hemen sen mutlu ola donuyor olay ben zaten esim uzak diye evlenmek istemedim 2.kez goruselim.dedgimde tanistik yoksa olmayackti bile annem cok istedi whatsaptan kaydetmis numarasini esimin resmine bakiyor simdi adam hic bisey yapmadi saygida hic bir kusur etmedi sacma sapan kendilerini doldurmuslar pufff amin canim kimsenin evinin duzeni bozulmasin ❣️zaten evlendigim gittim yerde tekim  kimsem yok zaten hep esimin akrsbalri var onlardanda ben uzak duruyorum ailmedede uzak dahada zor oluyor kisitli zamanlrda goruyoruz birbirimixi ama yok ilk firsatta gitmemek lazim demkki  dedigin gibi mesafe koymak lazim ama bende ozluyorum iste annem babam kardesim var bitek :( ha deyince gidilmiyor hamileligimi bile 4 ayiimda soyleyebildim yuz yuze gormek istedim onlari pandemi ve yasaklar vardi ozaman bu arada ist tekirdag kapakliya geldim  ki ben ist gobeginde dogmus buyumus biriyim ama esim sagilsun hep.her istegimde beni ilk firsatta goturdu uykusuz yorgun bile olsa gorunmuyor iste nedense bazi seyler...cok doluyum.cok baya uzun yazdim:(
(313 puan) tarafından
Yaa canım benim yaz bişey olmaz içini döktün rahatlarsın inşallah orta yol bulunur aileni sen tanıyorsun şimdi ne yap desem bilmiyorum bizimkilerle de böyle sıkıntılar hep oluyor ama annem çok ince düşünür bizden de aynı şeyi bekliyor önceden daha çoktu ama çok şükür azaldı ama bazı şeyleri değiştiremiyorum  daha dünde ağlayarak geldim eve hamilesin çocuğa zarar veriyorum diye üzülüyorum diyor ama iş işten geçiyor bizim olgunlaşıp bunlara alışmamız lazım sanırım ve oturup konuşmak yani ben öyle öyle azalttım değer verdiğimizi gösteren şeyleri anlattım hatasız olamayız diye kimsemiz yok biz güzel geçinelim başka kimin kapısını çalıyoruz falan böyle uğraşıyoruz işte sende öyle kimsemiz yok sizi seviyoruz sadece falan dersen içten dua ediyorum gerçekten anlıyorum nasıl zor olduğunu tez zamanda ferahlarsın inşallahh ailende bazı şeylerin farkına varır sizin değerinizi anlar ❤
(48 puan) tarafından
Bizim evde annemle babam hep birbirlerini doldururlar oyuzden  konusulmazda ama anlamislardir hatalarini tek tatafli neden dusunuyirsunuz dedidgimde babam anneme birak birak tamam diyor  neymis ben esim yardim eder demisim e tamam gelkdik yapti kac kere adam bikerde dinlensin zaten 40 derece sicak var .dusunsunler simdi babam geldi ben bu adami istemiyorum dedi e napiyim bende sinirlemdim apat topar ciktik yola cok sukur evimizdryiz giderken ne hayal kurmustum ne oldu:( vedalasirken goz yaslarimi saklayamadim:..( insanin sinirleri  bozuluyor esim cok gucendi ama yinede benim hatrima hiv bisey olmamis gibi davrandi neyse vardir herseyde bir hayir aynen canim kimsemiz yok kendi ailemde boyle yapinca neyse anlarlar ins hatalarini❣️sende ferahlarsin ins sende uzulme uzuldugumuzlr kaliyoruz iste ne olucak
0 oy
tarafından
Bir daha gitmem cnm..olur biter .o kadar yaparsın iyilik bir kere yapmadın mi sanki hiç yapmamış gibi başa kalkarlar..
(48 puan) tarafından
Aynen oyle kiyamiyamiyorum yine torunlarini gorsunler istedim ama bilemiyorum iste gelmeye yakin ne zaman gelceksiniz derler gun sayarlar  simdide gidelim diye gun sayiyorlar valla gelip gelmeyemeyi bidahi sefere elli krre duusnurum seneye kim ole kim kala zaten yok benim cocgum huysuzmus babam oyle diyor basakasi dedelik yapar ozaman dedim bende
0 oy
(621 puan) tarafından
Sanki istenmiyorsunuz gibi geldi bana ben olsam mesafe koyarım araya onlar adım atana kadar adım atmam 
(48 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sonrada yok ben aramiyorum bilmemmne  oluyor tirip atiyorum oluyor mesafem zaten var uzagizda zaten ama iste evet istenmiyoruz ama neysemis sen gel kocan gelmesin ben kalicam deyincede  kocani bos birakma ne istediklerini onlarda bilmiyor ha birde hic bisey olmamis gibi davraniyorlar annemde kalkmis bugun agliyor yok burasi baba ocagi bilmemmle hic bisey yokkrn olay yapiyorlar kendilerine
(621 puan) tarafından
Biraz dengesiz gibiler bana öyle geldi ne istediklerini kendileri de bilmiyor Allah sana sabır versin canım benim
(48 puan) tarafından
Amin canim hepimize gidiyoruz zaten sabah ezaninda bayrami mutlu mesut gecirsinler artik istemizdim boyle olsun ama durduk yere keyif kaciriyorlar:(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 163 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Hayal34 (172 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 645 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 833 göst.
0 oy
10 cevap 703 göst.
29 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Dilan55 (54 puan) tarafından soruldu